Grönelid Gård

Gården Grönelid ligger mitt emellan Vänern och Vättern i Tiveden, med lika långt till Stockholm som till Göteborg och Oslo. Vi har tre mil till både Askersund, Karlsborg och Laxå. Gården består av 30 hektar åker och bete samt 50 hektar skog. En del av marken ingår i Natura 2000, då det finns speciella blommor, fjärilar och stora vattensalamandrar som trivs här.

Tiveden är känd för sin vackra natur och här finns milslånga stråk för den vandringslystne. Nationalparken med helt orörda skogar ligger bara ett stenkast ifrån Grönelid. Berättelser om troll och jättar florerar i trakterna och Du kanske springer på något själv.
På Grönelid finns får, hästar, kor, hundar och katter som alla tycker om att mysa. Du kan aktivt delta i arbetet med dessa eller välja att bara titta på och klappa. Vi erbjuder också att prova på ridning eller turridning på fjordhästar i den vackra naturen.

Vi har två stugor med hög standard. Båda är utrustade med kök, micro, diskmaskin, kaffebryggare, vattenkokare, wc, dusch, tvättmaskin, torktumlare, kamin och grillplats. Vardera stuga har en stor veranda i söderläge att sitta på när kvällen kommer.

Läs mer på vår hemsida: http://www.gronelid.se

Bilder

Hitta hit

Grönelid 1
695 97 Tived

Information

Kontaktinformation


Grönelid 1
695 97 Tived