Upplev guidad matvandring på Öland!

Foto: Visitkalmaroland.com

En kulinarisk upplevelse för kropp och själ. Känn dofterna, hör fågelkvittret och njut av den höga himlen och närheten till havet. I samarbete med öländska matproducenter har vi valt ut det bästa av vad Öland har att erbjuda av delikatesser. Ni vandrar tillsammans med en kunnig och engagerad guide mellan olika vackra platser. Längs vägen görs flera matstopp för att avnjuta öländska läckerheter som vi dukar upp i naturen. Under vandringen berättar guiden om traktens kulturhistoria och bjuder på öländska delikatesser med en och annan skröna!

Matvandringar på tre platser
Matvandringarna arrangeras i Ottenby naturreservat på södra Öland, på Stora Alvaret som också kallas Sveriges Provence med start på Capellagården i Vickleby och i Skumtimmens landskap vid den dramatiska Stenkusten med start i Jordhamn.

Guidning, berättelser och skrönor varierar från plats till plats. Menyerna skiljer sig också åt. På vandringen längs Stenkusten kommer huvudmenyn från norra Öland och på de andra vandringarna är det mer mat från södra Öland. Vilken vandring blir din favorit? Vandringar vår, sommar och höst 2015
Aktuella vandringsdatum för 2015 hittar du på hemsidan.

Företag & Grupper
Om ni är en grupp kan ni boka egen dag och egen guide enligt överenskommelse.

Läs mer här på http://www.visitkalmaroland.com/matvandring/

Bilder

Hitta hit

Westbergh Upplevelser AB

Södra Malmgatan 7
392 34 Kalmar

Information

Kontaktinformation

Westbergh Upplevelser AB
Södra Malmgatan 7
392 34 Kalmar

http://www.visitkalmaroland.com/