Gullbrannagården Sommartid

Gullbrannagården är en kristen, fyrstjärnig camping, konferens- och lägergård belägen strax söder om Halmstad. Gården ligger i ett naturskönt område med promenadavstånd till havet. Sedan 1960 har vi fått vara med och skapa minnesvärda semesterupplevelser för våra gäster. Varje dag under sommarsäsongen välkomnar vi ca 1500 besökare.

Anläggningen har 300 bäddar fördelade i stugor, lägenheter och rum i vandrarhem. Allt går att hyra med helpension, halvpension, självhushåll eller enstaka måltider. Platsen är handikappvänlig med asfalterade gångar och det finns handikappanpassade boende i rum eller stuga. Gullbrannagården kan även erbjuda djurtillåtna boenden. Hela anläggningen har trådlöst internet.

Stort sommarprogram
Gullbrannagården har ett stor, välarbetat och väldigt varierat sommarprogram. Under högsäsong erbjuder Gullbrannagården program där alla kan hitta något. Det finns aktiviteter för barn i alla åldrar, morgonmöten och kvällsandakter, midsommarfirande, musikfestival och en massa mer. Läs mer om sommarens program och känn dig varmt välkommen till oss.

Sommar på västkusten
Gullbrannagården är en camping på västkusten som under en vanlig sommar erbjuder aktiviteter och samlingar varje dag för hela familjen. Under högsäsong är det blandade barnsamlingar som Kullaget för alla barn, TiTo för alla mellan 9-12 år och Sommarpuls för alla tonåringar varje dag. Vecka 25 till 33 finns det tipspromenader, båtrace i bäcken, spännande lekar och aktiviteter på programmet. Alltid något roligt och nytt på gång! men…..

… nu ställer vi om i Coronatider och planerar för mer aktiviteter och inga större samlingar. Här kan du se lite hur vi tänker inför sommaren 2020. Mer info kommer fortlöpande, följ våra uppdateringar här på hemsidan och i sociala medier.

Vi planerar för dessa aktiviteter från midsommar till vecka 32;

 • Solo Båtrace 
  Ta tiden när din båt går från start till mål i bäcken från måndag morgon till lördag kl.14.00
  Hämta en båtracelapp i receptionen och lämna den i lådan i receptionen med alla uppgifter.
  Prisutdelning en gång i veckan.
 • Enastående Gullbrannalopp
  Spring Gullbrannaloppet, ett lite längre och ett lite kortare, från måndag morgon till lördag kl.14 och anmäl när du har gjort det.
  Vinnare dras en gång i veckan.
 • Tipspromenad, en ny varje vecka som man kan gå under hela veckan.
  Vinnare dras en gång i veckan.
 • Sommargympa måndagar och torsdagar
 • Sandslottsbygge vid fint väder en eftermiddag i veckan.
 • Våffelservering på terrassen under måndagskvällar kl.19 – ca 20
 • Hamburgerservering på terrassen under fredagkvällar 19.00 – ca 20.00
 • Sommarpuls från 13 år och uppåt, under vecka 26-31 några kvällar i veckan med begränsat antal ungdomar (från 13-år och uppåt) och utomhusaktiviteter.
 • TiTo, 9-12 åringar, under vecka 26-31 några eftermiddagar i veckan

Övrig aktiviteter
Mountainbikebana och fotbollsgolf. Det blir också en käpphästbana på stora plan som finns på plats från midsommarveckan. Fem nya streetstrider cyklar är inköpta och det kommer finnas möjlighet att göra en tur under veckan. Vi är också glada över att kunna erbjuda målarkurs, skrivarkurs och golfdagar, precis som vi brukar. Konstutställningar kan du se i Bäckasalen, restaurangen kommer vara öppen med lite begränsat utbud men också med en del nyheter. Glassboden, receptionen och butiken är öppet varje dag.

Vi flyttar vårt program som är planerat för 2020 till sommaren 2021.

Gårdspastor från midsommar till vecka 32

 • Finns för samtal med gäster.
 • Bibelstudier 3 gånger/vecka sänds live på facebook.
  Kyrkan är stor och vi kommer välkomna max 50 personer till kyrkan och du kan också se livesändning i vår restaurang eller i din egen stuga/husvagn/tält.
 • Rastplats
  Till höger om sommarängen, nya området, finns en plats där det finns möjlighet för eftertanke och reflektion. Kanske perspektiven vidgas och fördjupas och en och annan dörr öppnas eller stängs. Varje vecka sätter gårdspastorn upp nya tankar, besök rastplatsen i sommar.
 • Öppen kyrka
  Öppen kyrka är det varje dag, måndag till lördag mellan kl 17.00-1800. Då kan du tända ett ljus och sitta en stund i kyrkan eller boka en tid med gårdspastorn som finns på plats. Kyrkan är en plats för alla livets skeenden och när livet känns tufft kan det göra skillnad att få samtala med någon som tar sig tid att lyssna på vad du tänker och känner. Pastorerna har tystnadsplikt och det som sägs förs inte vidare.

OBS! Klicka på bilderna för större format!

Bilder

Videopresentation

Hitta hit

Gullbrannagården

Gullbrannagården
30596 Eldsberga

Information

Kontaktinformation

Gullbrannagården
Gullbrannagården
30596 Eldsberga

035-241 21 00
https://gullbrannagarden.se/sommar