Gullbrannagården

OBS! Klicka på huvudbilden för större format!

Gullbrannagården är en helårsöppen konferens-, kurs- och lägergård med fyrstjärnig camping. Gården ligger i ett naturskönt område, nära havet, en mil söder om Halmstad. Vi erbjuder flera olika boenden såväl stugor som vandrarhem. Det finns 300 bäddar fördelade i stugor, rum och en lägergård. Våra campingtomter är 100-130 kvm stora och de flesta har el, vatten och avlopp. Det finns 300 tomter för tält och husvagnar, samt en reservcamping. När du kommer till oss visar en campingvärd dig Din plats och ser till att allting fungerar.

Aktiviteter På campingen finns minigolf, tennis, cykeluthyrning och BMX-bana, studsmatta, linbana, hoppkudde, beachvolleyplaner, boulebana och två lekplatser. Här finns även två vedeldade badtunnor och strax intill hittar ni vår bastu och en liten relaxavdelning som kan bokas i receptionen. Är du intresserad av golf finns det 10 golfbanor inom tre mils radie från Gullbrannagården.

Sommaren
Under högsäsong är det aktiviteter för hela familjen och restaurangen har öppet varje dag. Dagens rätt, pizza, à la carte och kaffe med hembakat erbjuds. I vår butik finns färskt bröd varje morgon.

Varje vecka är det ett gårdsgäng som arrangerar tipspromenader, allsångskvällar, gympa, kvällsandakter och mycket annat. För barnen är det kullaget varje förmiddag och aktiviteter med bland annat sandslottstävlig, talangjakt och båtrace i bäcken. Tonåringarna har sommarpuls och TiTo är samlingar för barn 10-12 år.

Ni hittar vårt fullspäckade sommarprogram på: www.gullbrannagarden.se

Kontakt

Adress: Gullbrannagården, 305 96 Eldsberga
Telefon: 035 – 421 80
Mail: mail@gullbrannagarden.se

Hemsida: www.gullbrannagarden.se

Gullbrannagårdens blogg

Gullbrannagården på Facebook

Var ligger närmaste strand/badplats? Ja, se musikvideon här nedan så får du svar!

Bilder

Hitta hit

Gullbrannagården
30596 Eldsberga

Information

Kontaktinformation


Gullbrannagården
30596 Eldsberga