Ha båten i TanumStrands gästhamn hela vintern!

Fotograf/Källa:Robert Sommer

Lägg båten i isfri vinterhamn på TanumStrand. Båten ligger tryggt och säkert i gästhamnen. Man har möjlighet att utnyttja båten hela året. TanumStrand har öppet året runt vilket innebär att restaurang, dans, underhållning, barnklubb, pool, bastu, gym, äventyrsgolf mm finns att tillgå för båtägarna. Härliga naturupplevelser kan blandas med shopping och nöje.

På TanumStrand kan man lägga sin båt och utnyttja den hela vintersäsongen. Hamnen hålls isfri med hjälp av bubbelanläggning och hotellet står till förfogande med alla tänkbara faciliteter.

I konceptet ”VIP vintergästhamn” erbjuder TanumStrand det lilla extra till båtägare som vill använda sin båt även under vintersäsongen. För mellan 6500 kr och 7500 kr kan man lägga båten i gästhamnen under perioden 1 oktober till 30 april.

Skärgården är så vacker på vintern. I motsats till den livliga sommarsäsongen, är vintern lugn och rogivande. Då ser vi till att det är liv och rörelse på insidan av hotellet med danser, shower och konserter, säger Maria Jarenfors, marknadschef på TanumStrand.

Utöver båtplats i vinterhamnen har gästerna fri tillgång till TanumStrands badanläggning. Dessutom får de rabatt i restaurangen.

För tillfället ligger 42 båtar i gästhamnen. 29 av båtarna är norska men konceptet blir alltmer populärt bland våra svenska båtägare också. Att kunna använda sin båt året runt är ju en mycket bra idé, förklarar Johan Fourong som är ansvarig för vinterhamnen på TanumStrand.

Förra året renoverades hamnen och en ny vågbrytare för extra skydd mot väder och vind kom till. Nu ligger båtarna tryggt i bubbelhamnen hela vintern. Behöver någon hjälp är både båtgrannar och Johan Fourong redo att hjälpa till.

– Båtarna ligger säkert och tar inte skada under vintern. Vi kan också hjälpa till med vinterkonservering för den som vill det. Annars är det bara att koppla in sig på en el-stolpe och njuta, berättar Johan.

Det hela började med att ett par båtar önskade övervintra i gästhamnen för fem år sedan. Det unika konceptet spred sig från mun till mun och nu vill alla komma hit, fortsätter han. Det är en social och trevlig miljö med gott kamratskap bland vinterliggarna på bryggan. Här hjälper vi varandra med stort och smått. Det finns inga dumma frågor. Vi kan hjälpa till med det mesta. Vi brukar skoja och säga att det som sker på bryggan stannar på bryggan, avslutar Johan Fourong med ett leende.

Det finns få ställen som kan erbjuda så mycket som TanumStrand. Tack vare vårt stora utbud kan du kombinera aktiviteter till många spännande upplevelser. På TanumStrand finns 165 hotellrum och 97 fullt utrustade, friliggande stugor. Totalt 1100 bäddar.
Kommer du sjövägen bor du naturligtvis i vår fina gästhamn!
Konferens med plats för alla – upp till 1000 personer! TanumStrand ligger precis vid havet, 2 km söder om Grebbestad.

För mer info besök gärna vår hemsida http://www.tanumstrand.se/hem/

Bilder

Hitta hit

Tanumstrand Hotell
457 95 Grebbestad

Information

Kontaktinformation


Tanumstrand Hotell
457 95 Grebbestad