Häckeberga Slott

Klicka på bilden för större format!

Häckeberga Slott är platsen för dig som vill njuta av mat, dryck och fantastisk omgivning. Med bokskogen som granne och Häckebergasjön vid dörrgaveln är slottet beläget i fantastisk miljö. Harmoni, lugn och välmående är känslor som är förknippade med en vistelse hos oss.
Alla rum på Slottet är unika och har sin egen stil. De nyrenoverade rummen har fortfarande slottskänslan kvar och med hjälp av moderna färger och möbler smälter det nya smakfullt ihop med det anrika.

Aktiviteter:
Slottet har ett bekvämt avstånd till de mest attraktiva aktiviteter och utflykter i både Skåne och Danmark. När rätt säsong faller in finner det flera golfbanor i området med närhet till Ystad, Lund och Malmö. Detta gör att du kan uppleva kusten, staden och kulturen på samma dag! Den vackra miljön kring slottet tillåter våra gäster att ta långa och sköna promenader i samband med sin vistelse. Förutom detta och golfen finns det även möjlighet att fiska och på höst och vintern lockar jakten med Häckeberga Gods som vår samarbetspartner.

Att bo på Häckeberga Slott är en investering i kropp och själ.

Kontakt
Häckeberga Slott,247 98,Genarp
E-post: info@hackebergaslott.se
Telefonnummer (reception): 46-040-480440
Öppettider: Oftast stängt söndagar.
Telefonnummer (bokning): 46-040-480440

Läs mer på hemsidan: http://www.hackebergaslott.se

Se även http://www.countrysidehotels.se

Bilder

Hitta hit

Häckeberga Slott
247 98 Genarp

Information

Kontaktinformation


Häckeberga Slott
247 98 Genarp