Hedemora Äventyr

Repellera från den 32 meter höga silo i Hedemora i Dalarna.
Vi tar oss ner för den fantastiskt höga silosen på 32 meter över havet.
Den optimala utmaningen för dej som söker en utmaning utöver det vanlig.

Adrenalinet är på en påtagligt hög nivå när du ska kliva över kanten. Hela kroppen skriker det är fullständigt vansinne att kliva över kanten på den 32 meter höga betongsilosen utsikten däremot är slående och helt underbar. Hedemoras äventyr instruktörer hjälper dig att på ett säkert sätt prestera över dina förväntningar.Vi träffas vid silosen för genomgång av utrustning och pratar igenom dagens uppgift inför dom 2 repelleringar/firningarna.

Sen provar vi utrustning på en trapp bara för att få in känslan för att börja övervinna rädslorna.Efter genomgången så tar vi don 160 trapporna upp till tornets topp och riggar upp det långa dubbelrepet som ska ta oss över kanten och nerför den fina och släta väggen med Hedemoras vackra utsikt både till höger och vänster.Vid den första repelleringen/firningen så följer vi med dej hela vägen ner för silosen där vi pratar i genom den första repelleringen/firningen.

Sen tar vi oss upp igen för repellering/firning nr:2 den här gången kommer du att känna en mycket större frihet och kan nu slappna av på ett helt annat sätt och nu börja njuta av känslan att få hänga i rep.Nu kommer du att älska det här och nu kommer du att känna en enorm stolthet att jag verklingen gjorde det hör, den känslan som nu sprider sig i kroppen är obetalbar.

Silosen finns mitt i Hedemora 5 mil från Falun och 5 mil från Borlänge och ca 20 mil från Stockholm. Svårigheten är att ta steget och kliva över kanten på den höga silosen, Men när du gjort det så kommer en underbar känsla att sprida sig genom kroppen. Du kommer även att få försöka flera gånger så det till slut ser riktigt “snyggt” och proffsigt ut.

Kontakt
Brogatan 1
77635 Hedemora
Alltid öppet
Telefon: 070-222 88 66
E-post: info@hedemoraaventyr.se
Webbplats: http://www.hedemoraaventyr.se

Bilder

Hitta hit

Brogatan 1
77635 Hedemora

Information

Kontaktinformation


Brogatan 1
77635 Hedemora