Himlabadet – Sundsvalls äventyrsbad!

Sundsvalls äventyrsbad. Med vattenrutschbanor, bubbelpooler, klättervägg och vattenpist. Ett stort barnpoolområde, multibassäng och en härlig relaxavdelning med takterrass mot Selångersån.

Surfstream!
Glid på vågorna – året runt! Himlabadet är först i Europa med surfmaskinen Surfstream, en attraktion för ungdomar och vuxna.

Surfstream är konstruerad som en flodvåg och ger känslan av att surfa som på riktiga vågor. Den är flexibel och flera personer kan surfa samtidigt.

Vattnets hastighet går att reglera för bästa möjliga anpassning till surfarens kunskapsnivå.

Äventyrsbad
I vårt äventyrsbad finns allt för en rolig och spännande badupplevelse tillsammans med familjen och vänner. Här finns attraktioner för både stora och små.

Från Himlabadets torn väljer du att kasta dig utför tre olika vattenrutschbanor.

Simma runt med eller mot strömmen i den cirkelformade poolen. Bestig klätterväggen och testa sedan vattenpisten, en brant lutande bana med vatten sprutande mot mitten.

VattentemperaturenDet är varmt och skönt i vattnet. Äventyrsbassängerna är ca 30 grader varma och barnpoolsområdet ännu lite varmare med 32 grader. Våra bubbelpooler är 36 grader.

Relax
Himlabadets relax ligger på översta våningen med en takterrass mot Selångersån. Här finns bastubad av olika slag, ångbad, varmpool, kallpool, upplevelseduschar och ytor för avslappning.

En öppen spis ramar in upplevelsen. Vår badvärd tar emot dig och du kan beställa mat och dryck från Himlabadets restaurang. Som gäst på relaxen har du förstås tillgång även till de övriga delarna på Himlabadet. Vi har 18-års gräns på relaxen.

Kontakta Himlabadet
Sporthallen/Himlabadet, Universitetsallén 13, 852 34 Sundsvall
Tel: 060-19 20 00
Information och bokning 060-19 20 02
Epost: info@himlabadet.se eller för bokningar boka@himlabadet.se

Läs mer på hemsidan; http://www.himlabadet.se/

Bilder

Hitta hit

Universitetsallén 13
852 34 Sundsvall

Information

Kontaktinformation


Universitetsallén 13
852 34 Sundsvall