Höga kusten för barnfamiljer

Äventyr för hela familjen!

De små äventyren är ofta de stora! Höga Kusten är som gjort för äventyrliga familjer och i FriluftsByn bor du mitt bland alla de härliga upplevelserna. Höga Kusten Stigen börjar i FriluftsByn och i Gällstasjön kan du inte bara bada och leka utan även paddla kanot. De mer äventyrliga ger sig över till Skulebergets östra sida för att klättra Via Ferrata. Höga Kusten Liften avgår bara 500 meter bort och tar dig till FriluftsByns Toppstuga med sina goda våfflor. Vill ni ge er ut på utflykt så varför inte ta båten ut till Ulvön där själva resan är en lika stor upplevelse.

Höga kusten för barnen
-Vandra Höga Kusten Stigen
-Paddla Kanot i Gällstasjön
-Klättra Via Ferrata
-Båtutflykt till Ulvön
-Bara leka och upptäcka.

 

Upplev olika äventyr för alla med Friluftsbyn 2021
Alla drömmer vi om att ge oss ut på stora äventyr som skapar minnen för livet. Att lämna vardagens rutin för att uppleva friheten i det vilda. Vakna till fåglarnas kvitter på en strand i skogen, springa fritt på kalottbergens blankpolerade toppar eller vintervandra genom de snöklädda vidderna. Samla ihop vännerna eller familjen och ge er ut på det där äventyret ni pratat om så länge. Det är väl dags nu? Eller varför inte komma själv och träffa likasinnade från hela världen. Tillsammans med några av Sveriges ledande friluftsföretag arrangerar vi allt från storslagna vandrings- och friluftsfestivaler till upplevelselopp och vinteräventyr. Äventyr som ger minnen för livet.

FriluftsByn är och kommer alltid vara en passion för friluftsliv. En glöd som ständigt utvecklas och tar nya former. FriluftsByn är en plats där människor möts för att upptäcka natur och kultur – tillsammans eller på egen hand. FriluftsByns Toppstuga på toppen av Skuleberget är ett av Höga Kustens mest kända landmärken och populära besöksmål. Du tar dig upp genom att åka Höga Kustenliften, vandra någon av bergsstigarna eller klättra Via Ferrata. Tillsammans med några av Sveriges ledande friluftsföretag arrangerar Friluftsbyn, allt från storslagna vandrings- och friluftsfestivaler till upplevelselopp och vinteräventyr. Dessa äventyr samlar äventyrare från hela världen.

Bilderna;
Klicka på dem för större format!

Bilder

Videopresentation

Hitta hit

Friluftsbyn

Norrgällsta
87033 Docksta

Information

Kontaktinformation

Friluftsbyn
Norrgällsta
87033 Docksta

0705408577
https://friluftsbyn.se/

Öppettider
Se hemsidan för aktuella öppettider

Prisuppgifter
Se hemsidan för aktuella prisuppgifter