Högbo Brukshotell – Konferens, restaurang & fritid

Högbo Brukshotell ligger utanför Sandviken, två timmar norr om Stockholm. Hit kommer du när du vill konferera eller koppla av, äta gott och njuta av en härlig miljö.

Konferensanläggning och hotell med SPA samt White Guide rankad restaurang norr om Gävle utanför Sandviken i fantastisk friluftsmiljö. På hotellets område finns även ett kylt skidspår, glasbruk, och en herrgård för bröllopsfester. Det finns möjligheter till kanotpaddling, friluftskonferenser och diverse andra aktiviteter. Björk & Berries, ett erkänt företag från bygden med produktion och distribution av hudvårdsprodukter, har utställning och lagerutförsäljning i anslutning till hotellbyggnaden. På området hittar man även småstugor för familjer och sällskap. Högbo Brukshotell har även ett växthus för självodlade råvaror till restaurangen.

Högbo Brukshotell är ett av tre möteshotell som ägs och drivs av hotellkoncernen Winn Hotel Group. Koncernen har sin bas i Gävle och driver utöver möteshotellen även snart tio centrala affärshotell. Winn Hotel Group har specialiserat sig på hotell- och restaurangmanagement under olika varumärken. Därför har samtliga 13 hotell i koncernen unikt utseenden, namn och identitet.

Kontakt
Hans Hiertas väg 20
811 92 Sandviken, Sweden
Telefon. 026-24 52 00
E-post. info@hogbobrukshotell.se
Webbplats. http://www.hogbobrukshotell.se

Bilder

Hitta hit

Hans Hiertas väg 20
811 92 Sandviken

Information

Kontaktinformation


Hans Hiertas väg 20
811 92 Sandviken