Hölick Havsresort

Längst ut på Hornslandets sydspets, 3mil öster om Hudiksvall, ligger Natura Hölick Resort. Semesterresmålet för Dig som är ute efter en avslappnad och naturnära vistelse och fantastiska havsbad för din semester.

Hornslandet är en unik del av Sverige. Här samlas rik kulturhistoria med spännande natur. Hornslandet är ett ekologiskt flaggskepp och blev nyligen utsedd till en av Sveriges första ekoparker. Besök labyrinter från bronsåldern, handla färsk fisk i det gamla fiskeläget eller kryp ned i Hölicks kilometerlånga urbergsgrottor.

Växt- och djurlivet på halvön är variationsrikt, och i omgivningarna kring Hölick havsresort kan du se havsörn, älg och Hornslandets vidsträckta sandstränder lockar till bad och fiske. Kommer du med båt väntar vår gästhamn. För stora och små barn ligger havsbaden nära och vill du ta ett glas vin står restaurang Storsands Veranda öppen.

Hölick havsresort vill vi ge dig någonting extra – en vistelse i unik natur med fantastiska havsbad och en boendestandard med alla bekvämligheter och lite därtill.

Bokningen öppen, anläggningen öppnar i mitten av maj.

Välkommen till oss!

Vägbeskrivning
Hölick havsresort ligger 30 mil norr om Stockholm och ca 3 mil öster om Hudiksvall. (ca 2 timmar med tåg från Arlanda. När du kommer till Hudiksvall ta avfart 3 kilometer.

Bland aktiviteter
Nu har Roger sjösatt RIB-båten! Kombinera en hisnande RIB-båttur längs ut i havsbandet med en konferens på Hölick.
Läs mer här: http://www.ribvilda.se/

Kontakt
Hölick Havsresort
Arnöviken 84, 824 93 Hudiksvall
Telefon: 0650-56 50 32
Webbplats: http://www.holick.se

Bilder

Hitta hit

Arnöviken 84
824 93 Hudiksvall

Information

Kontaktinformation


Arnöviken 84
824 93 Hudiksvall