Hotel Bella Luna på Hallandsåsen

Hotel Bella Luna
Hotellet är beläget högt upp på natursköna Hallandsåsen inte långt från sommarmetropolen Båstad och sköna Mellbystrand.

Njut av vår härliga frukostbuffé som passar för dig som vill vara aktiv. Under sommaren kan du använda vår pool, upptäcka Hallandsåsen, Bjärehalvön eller några andra områden på våra närbelägna vandringsleder. Bor du hos oss under vintern aktiverar du dig säkert genom att besöka Vallåsen Ski Resort som är en av Sveriges sydligaste skidanläggningar. 

Cykling
Gillar du cykling på landsväg eller downhill då är Hotel Bella Luna ett perfekt boende för dig! Vallåsen Bike Parks toppstation ligger beläget endast 2 km från vårt boende och för dig som är landsvägscyklist finns det ett stort fint asfalterat landsvägsnät precis utanför hotellet. Vi erbjuder låsbart utrymme för din cykel när du inte använder den och även en liten verkstad med cykelverktyg för reparation om du behöver.

Konferens & Fest
Ni är också välkomna att fira er fest hos oss på Hotel Bella Luna. Vi anordnar ert bröllop, din födelsedag eller företagseventet. Alla våra rum är nyrenoverade och har dusch och toalett. TV och trådlöst internet ingår.

Kollektivtrafik
Det är enkelt att ta sig till oss både med tåg och bil. Båstad Järnvägsstation är hållplatsen då du reser ed tåg.  Alla gäster som väljer tåg kan vid bokning av boende hos oss önska transfer till hotellet utan kostnad. Vi hämtar upp i mån av tid och plats. 

Bilder

Hitta hit

Hotel Bella Luna

Hallandsås Tjuvhult 242
31297 Laholm

Information

Kontaktinformation

Hotel Bella Luna
Hallandsås Tjuvhult 242
31297 Laholm

0430-26144
https://hotelbellaluna.nu