Hotell Havanna – Ett kubanskt hotell i Varberg

OBS! Klicka på huvudbilden för större format!

Detta moderna hotell med elegant kubanskt tema ligger 300 meter från Varbergs strandpromenad och erbjuder en takterrass samt gratis Wi-Fi. Hotell Havanna har även en cigarrsalong och en bar som serverar olika sorters rom.

Alla de ljusa, rymliga rummen på Hotell Havanna har kubanska konstverk, eget badrum och kylskåp. Vissa rum har havsutsikt. Alla rum har en platt-TV.

Frukost och middag med traditionella svenska rätter serveras som buffé i restaurangen. Som gäst kan du koppla av i baren eller på terrassen. Du kan även promenera till Varbergs centrum, där det finns många kaféer, restauranger och butiker.

På hotellet erbjuds cykeluthyrning. Du kan ta en cykeltur längs kusten eller besöka områdets stränder.

Göteborg ligger knappt 1 timmes bilresa bort. Helsingborg och terminalen för Danmarksfärjorna ligger 1,5 timmar bilresa söderut.

Ett ögonkast från havet och Strandpromenaden ligger Hotell Havanna. Bara en maklig promenad bort från både stränder och Varbergs centrum.

I våra 40 helt nybyggda rum har vi strävat efter att skapa en genuin känsla av hemtrevnad. Varmt och ombonat har varit våra ledord snarare än avskalat och stilrent.
Vart och ett av rummen är inrett med ekmöbler, designade speciellt för Hotell Havanna. Eftersom vi själva älskar historia och patina har alla rum också gamla och varsamt restaurerade skrivbord och klädskåp. På väggarna hänger mängder av tavlor som hotelldirektören själv inhandlat på Kuba.

Vårt mål är att inget rum ska vara det andra likt så att varje besök på Hotell Havanna blir en unik upplevelse.

Bilder

Hitta hit

Hotell Havanna

Krabbes Väg 4
432 52 Varberg

Information

Kontaktinformation

Hotell Havanna
Krabbes Väg 4
432 52 Varberg

http://www.hotellhavanna.se