Hotell Havsbaden

Koppla av mellan himmel & hav!

Vackert beläget uppe på granitklippan, ett stenkast från havet, klippstranden och den levande fiskehamnen, ligger det ståtliga skärgårdshotellet Havsbaden.
Konferens – Weekend – SPA

~Konferens~

Personlig omtanke, service och hög kvalitet är vårt löfte till dig som konferensgäst.

På Hotell Havsbaden kan man konferera och koppla av i en ostörd havsmiljö. Vi vänder oss till mindre- och medelstora grupper som värderar kvalitet och service.
Kombinera konferensen med spa-behandlingar, bad, skärgårdsliv, golf och god mat och dryck. Välj mellan konferens med helpension eller dagkonferens.

~Weekend~

Många gäster väljer vår rofyllda miljö och sköna omgivningar för ett par avkopplande dagar tillsammans, såväl vardagar som veckoslut. Här får Ni möjligheter att rå om varandra. Bli ompysslad i vårt SPA, promenera längs klipporna, eller varför inte borra ner tårna i sanden och bara njut!

Vi arrangerar ibland grill- och räkaftnar, föreläsningar trubadurkvällar mm. Våra midsommar- och nyårsaftnar med dans är mycket populära. Ett besök på Albert Engströmmuséet och/eller ateljén vid havet rekommenderas varmt.

~SPA~

Vår SPA avdelning bjuder på en avstressande och rofylld miljö. Här får du behandlingar av våra professionella massörer och hud-och spaterapeuter – där ljus, ljud och doft harmonierar med utsikten över horisonten.

Alla behandlingar och priser hittar du på hemsidan, se nedan.

Kontakt
Skatuddsvägen 18
760 45 Grisslehamn
Telefon: 0175-309 30
E-post: info@hotellhavsbaden.se
Webbplats: http://www.hotellhavsbaden.se

Bilder

Hitta hit

Skatuddsvägen 18
760 45 Grisslehamn

Information

Kontaktinformation


Skatuddsvägen 18
760 45 Grisslehamn