Hotell Tylösand – vid Sveriges hetaste strand!

Västkustens mest välkomnande strand ligger i Tylösand. 5 km barnvänlig sandstrand och professionella badvakter borgar för roliga och avkopplande dagar i solen. Sveriges mäktigaste strand. Smakupplevelser att minnas länge. Ett pulserande nöjesliv. Konst i världsklass. Prisbelönt spa. Och mötesplatser som inspirerar

Hotel Tylösand är designat för konferenser i alla storlekar, rekreation, nöjen och konstupplevelser. Vi har 230 bekväma rum och 32 konferenslokaler i varierande storlek och en magnifik kongresshall med en betagande havsutsikt för upp till 700 personer.

Vårt spa är två våningar njutning med makalös utsikt över sanddynerna och havet. För att må extra bra kan du välja en av våra underbara behandlingar, höja pulsen ordentligt på vårt gym eller delta i något av alla våra pass. På entréplan hittar du vår stora saltvattenpool, bastu, jacuzzis och isvak. På övre plan njuter du av relaxpool, utomhuspool eller vilar i en av våra fåtöljer samtidigt som du blickar ut över havet och Tylön. Utsikten är häpnadsväckande vacker. Prova vår Kneipp och upplevelsedusch eller slappna av i ångbastun vars svaga doft av eukalyptus garanterat piggar upp.

Till Halmstad centrum med sitt pulserande uteliv är det 9 km, lokalbussen tar dig dit.

För golfaren finns det sju banor inom 2 mils avstånd. Du vet säkert att vi ligger granne med Halmstad Golfklubb, där Solheim Cup spelades 2007

Lite fakta
Hotel Tylösand ägs sedan 1995 av Per Gessle och Björn Nordstrand. Sedan dess har hotellet förvandlats till västkustens mest personligt utformade upplevelsecenter med inriktning på inspiration, välbefinnande och modern popkultur. Här kombineras designledande hotellboende med innovativa och högklassiga restauranger, branschledande spa, prisbelönt konferenscenter, Sveriges största konstgallerier med inriktning på fotokonst och ett pulserande nöjesliv. Allt med den vidsträckta Tylösandsstranden precis utanför. Och ett leende på läpparna.

Länkar
Angående Coronan- Hotellet varslar

Bilderna nedan!
Klicka på bilderna för större format och info om fotograf

Bilder

Videopresentation

Hitta hit

Hotel Tylösand

Tylöhusvägen 28
30273 Halmstad

Information

Kontaktinformation

Hotel Tylösand
Kungsvägen 3
302 70 Halmstad

035-305 05
https://www.tylosand.se/

Öppettider
Se hemsidan för aktuella öppettider

Prisuppgifter
Se hemsidan för aktuella prisuppgifter