Huskyfarm – Sommar & Vinter VildmarksAktiviteter i Värmland

Foto; Lena Persson – OBS! Klicka på huvudbilden för större format…

Sommar & Vinter vildmarksaktiviteter i Värmland såsom hundspannsturer, Huskyvandringar, trollsafari och älg- & fotosafari.
Plats; VÄRMLAND
Provinsen ligger i mellersta Sverige och är ett gammalt kulturlandskap med många traditioner. Järn bearbetning och skogsbruket är de ekonomiska prioriteringar. Men Värmland är känd främst genom de stora skogarna, de stora, tysta floder och otaliga sjöar. Här får du en uppfattning om ensamheten och det vidsträckta Skandinavien. Vår Huskyfarm ligger mycket nära floden Klarälven. Här kan du uppleva både sommar- och vinteraktiviteter. Ditt mycket speciella Husky-, Troll och Älg- äventyr väntar på dig i Sveriges sydligaste vildmark. Låt dig förtrollas!

Wolfgang Herwig ha även ett 4-mannaband, som spelar Keltisk folkmusik, över hela världen.
Bandet grundades av Mats och Wolfgang hösten 2012. Snart kom Anna-Karin in i bandet och med hennes röst blev det ett stort framsteg i bandets utveckling. Anna-Karins och Wolfgangs röster passar bra ihop så det blir ett av de mest typiska keltiska elementen i musiken. Wolfgangs akustiska gitarr, Mats basspel och Anna-Karins sång tillsammans med deras långa erfarenhet som fundament ger en musikstil som är unik och intressant att lyssna på.
Programmet är omväxlande, med allt mellan lugna ballader och keltiska danslåtar. Det känns att musikerna har lust och sköj att spela. För live-spelningar finns en egen PA-anläggning lagom för 200-400 pers och ett eget ljussystem med många olika speciella effekter. Vi spelar Keltisk folkmusik och det betyder att vi spelar en del covers och traditionals men också egna låtar.
Influenser; Scottish/Irish/Celtic FolkRock
Här deras Facebooksida! https://www.facebook.com/OakenReel

Bilder

Hitta hit

Huskyfarm

Björkilsätern
683 95 Sunnemo

Information

Kontaktinformation

Huskyfarm
Björkilsätern
683 95 Sunnemo

http://www.huskyfarm.com