Idre Fjäll

OBS! Klick på huvudbilden för större format….

En fjällsemester med massor av sol, skratt och snö.
Livet är ett lek och ett äventyr och bjuder på både skratt och snö. I alla fall på Idre Fjäll.

42 färgglada nedfarter
Samlat runt en topp sträcker backarna ut sig så att du kan skida ner i alla väderstreck. Det betyder att du själv väljer huruvida du vill ha solen i ryggen eller solsken i blick. Med 42 nedfarter i alla svårighetsgrader finns skidåkning för hela familjens önskemål.

Liftsystemets 32 liftar gör att du enkelt och snabbt kommer till dina favoritbackar, utan trista transportsträckor.

För alla bräd- och skidåkare som gillar hopp, rails, corners och tabletops finns två Dreamparks, den stora parken och en juniorpark. Dessutom finns en halfpipe som gör sig lika bra både på dagtid som på kvällstid tack vare den skuggfria belysningen.

Sexstolslift kommer att ta er snabbt upp till nya toppen av nordsidan.

Barnens backe
Längs Askelands skogsbana möter du busiga renar, jättetroll och andra roliga överraskningar. Inte många stavtag bort finns ett stort nybörjarområde som lämpar sig fint för lite ostadiga ben. Här lär skidskolan ut de ädla skidkonsterna till en ny generation. Skidskolan bjuder även på mycket kul och är en perfekt plats att hitta nya kompisar på.

På längden
För den som vill njuta skidåkning på tvären finns 55 km preparerade längdspår i vacker fjällmiljö och varierande terräng. Sammanlagt finns c:a 13 km elbelysta spår.

Mat och nöje
Restaurangutbudet är gott, och brett. Vad sägs om och smakrika temakvällar?
En perfekt avslutning på skiddagen är after ski. Det finns många ställen att välja mellan. Sjung ikapp med ett liveband eller slappna av i en skön fåtölj framför brasan. För barnen finns barnens egna, föräldrafria after ski.
Den som vill och orkar skaka loss benen kan göra det på nattklubben Utsikten. För de minsta anordnas knattedisco minst en gång i veckan.

Sport och lek
I Sporthallen finns den populära badavdelningen, med en stor pool, en relaxpool och Barnens badland. Här finns även bowlingbanor, ett arkadspelrum, ett gym och en golfsimulator. Kan det bli bättre?
Avstånd från:
Stockholm 46 mil
Göteborg 58 mil
Malmö 87 mil

Kontakt:
Idre Fjäll
Box 202, 790 91 Idre
Telefon 0253-410 00
info@idrefjall.se
Öppet måndag-onsdag & fredag 08.30 – 17.00. Torsdag 09.00 – 17.00. Helgdagar 10.00 – 16.00.

Mer information: http://www.idrefjall.se/

Bilder

Hitta hit

Box 202
790 91 Idre

Information

Kontaktinformation


Box 202
790 91 Idre

http://www.idrefjall.se/