Julbord på Djurönäset – Konferens, Hotell & Spa

Välkommen till skärgården och Djurönäset för ett exklusivt, musikaliskt och humoristiskt julbord. Ni välkomnas av hustomtarna som serverar glögg vid öppen eldstad. Där minglar ni en stund för att sedan välkomnas till ett dignande julbord, med det bästa från havet och fyllt av hemlagade traditionella julläckerheter.

Tomteduon fortsätter roa under middagen och underhåller med snapsvisor och allsång, i för er anpassade doser. Det blir en blandning av stand-up och interaktiv musikunderhållning, med inslag av toner från de vackraste till det knäppaste, alltid med er som gäster i centrum.

På Djurönäset är havet och naturen alltid närvarande, så havtorn, rönnbär och enbär ger smak också åt julbordet. Råvarorna är utvalda från småskaliga, ekologiska producenter i närheten, som köttet från Tavastboda Gård och grönsakerna från Kalvsvik på Värmdö. Med alla hemlagade delikatesser från skärgården och en egen Djurösill vågar man säga att det är skärgårdens bästa och ett på alla sätt oförglömligt julbord.

Läs mer om Julbordet här!

Djurönäset är ett av Sveriges största konferenshotell. Anläggningen har 274 hotellrum och 80 mötesrum med kapacitet för drygt 500 övernattande och konfererande gäster eller grupper upp till 450 personer.

Kontakt
Djurönäset – Konferens, hotell och spa
Telefon (+46)08-571 490 00

Hemsida: http://www.djuronaset.com/

Bilder

Hitta hit

Seregårdsvägen 1
139 02 Värmdö

Information

Kontaktinformation


Seregårdsvägen 1
139 02 Värmdö