Kajakexpedition runt Fårö

Kajakexpedition runt Fårö
En fantastisk paddelvecka väntar dig som hänger med på den här turen. Vi rundar Fårö med duktiga guider som visar oss till smultronställena längs Fårös kust. Ett flertal pittoreska stopp görs på vägen vid bland annat raukfälten, Fårö kyrka och Ingmar Bergmans grav. Vi bor i tält och lagar mat gemensamt över öppen eld tillsammans med vår friluftskock. I största möjliga mån försöker vi välja mat som är lokalt producerad.
Varför: För att det är spännande att få se Fårö från havssidan.
Vem: Passar dig som har gått grundsäkerhet NIL eller har liknande kunskaper. Du ska ha grundläggande paddelteknik och du ska kunna kamraträddning i lugnt vatten.
När: 5-10 augusti 2013.
Var: Fårö
Hur: Egen transport till startplatsen vid Fårösund. Beroende på väder och vind så kan rutten komma att ändras. Säkerheten sätts i första hand och det är inte säkert att vi kan ta oss runt hela Fårö. Turen är cirka 9 mil lång och tar 6 dagar. Vi paddlar i lugn takt och gör många stopp längs vägen vid intressanta platser. Vi börjar med en säkerhetsgenomgång innan vi beger oss ut på expeditionen.

Vad: I priset ingår guidning, kajak, paddel, flytväst, kapell, säkerhetsutrustning, tält, all mat och eventuell transport vid utebliven paddling på grund av vädret.
Minst 4 personer för att turen ska bli av.
Pris: 7500 kr

Anmälan: Görs genom att skicka ett mail till info@52adventures.se med ditt namn, adress, mailadress och telefonnummer. Har du några allergier, meddelar du det i samband med anmälan.

Bilder

Hitta hit

52 adventures

Rindö hamn
185 41 Vaxholm

Information

Kontaktinformation

52 adventures
Rindö hamn
185 41 Vaxholm

http://www.52adventures.se