Kalvefalls Ridning

Rid med oss i underbara milsvida skogar, med glittrande sjöar och trollska barrskogstyngda berg. Här finns naturridning för de erfarna ryttarna på säkra och välskolade svenska skogshästar. Läs mer på vår hemsida nedan om Sagoritten, Himmelsfärds- och pingstritter och Working holiday!

Bo på Kalvefalls
1. Havreloftet & Rågloftet
Gårdens äldsta hus, visthuset med uråldriga gamla handyxade timmerbjälkar och takplankor har två nybyggda boenden, Havreloftet & Rågloftet där vardera bottenplan har helkaklad WC/dusch, pentry och matbord.
Via en lofttrappa kommer man upp på det gamla spannmålslagret där ingenting är sig likt förutom det underbara gamla golvet. Havreloftet är ett tvåbädds- eller dubbelrum och i Rågloftet har vi tre bäddar för dubbel- två eller trebäddsrum. — i Kalvefalls.

2. Gårdens gamla drängstuga
I gårdens gamla drängstuga erbjuder vi idag ett bekvämt boende för upp till sju personer. På bottenvåningen finner ni ett trivsamt kök med en härlig köksspis och matplats för 6–8 personer.
Drängkammar-rummet har en mysig gammal Ydrespis att elda i och kan hyras ut som tvåbädds- dubbel- eller trebäddsrum med egen WC/dusch
På övervåningen har vi två stycken tvåbäddsrum, som även kan hyras ut som enkelrum. Givetvis med WC/Dusch på varje rum. — i Kalvefalls.

Kalvefalls Krog
Upplev en rustik värdshusmiljö, med gamla timrade väggar, flammande brasa och ett kök specialiserat på vilt från närliggande skog och sjö. På menyn står svenska klassiska rätter av älg, rådjur, hjort, vildsvin, röding, gös, abborre och öring.

Kalvefalls Events
Tillsammans skapar gruppen gemensamma upplevelser i naturen,som att bjuda varandra på en trerätters vildmarksmiddag man själva lagat på eld med forntida tekniker.

Kurser & Clinics
Lär dig mer om hästar samtidigt som du bor och äter bra under tiden.
Kom som deltagare på våra inbjudna Kurser & Clinics, eller bjud in din favorit tränare med deltagare till Kalvefalls.

Kontaktuppgifter
Telefon: 0140-911 33
E-post: olle@atur.se
Webbplats: http://www.kalvefalls.com

 

Bilder

Hitta hit

Kalvefall
570 60 Österbymo

Information

Kontaktinformation


Kalvefall
570 60 Österbymo