Kläppen Ski Resort

OBS! Klicka på huvudbilden för större format….

Kläppen är en smart planerad skidanläggning. Oavsett var på himlavalvet solen befinner sig kan du ha sällskap av den eftersom vi har fina pister i alla väderstreck. Och när det blåser isvindar uppe på kalfjället, kan vi erbjuda ombonad skidåkning i skydd av skogen som ramar in vårt vinterparadis.

Även när det är fullbokat här slipper du trängas i backarna, eftersom det finns så många sidor av Kläppen. Det du ser nerifrån vägen är bara en bråkdel av vår åkdel.

Barnen har alltid varit fokus i utvecklingen av Kläppen. Detta har medfört att vi har lekhörnor i Wärdshuset och i Barnstugan, klätterställningar och ett stort barnområde för de som vill åka skidor.

Barnområdet heter ”Trolles Snörike” och där finns det backar och liftar som är barnanpassade.

I Kläppen heter barnens bästa vänner Trolle & Trolla och de tar med sig barnen på utflykter och bus flera gånger i veckan.

I Kläppen skall alla kunna hitta utmanande och roliga backar och aktiviteter att fylla dagarna med sedan, får man vila benen.

På kvällen kan man ha spelaftnar framför brasan, ta en bastu eller kanske gå ut på någon av våra restauranger. Valet är ert!

Kontakt:
Kläppen Ski Resort AB
780 67 Sälen
Tel +46 (0)280-96 200
E-post: info@klappen.se

Län: Dalarnas län
Landskap: Dalarna

Läs mer på deras hemsida; http://www.klappen.se/

Bilder

Hitta hit

Kläppen Ski Resort
780 67 Sälen

Information

Kontaktinformation


Kläppen Ski Resort
780 67 Sälen

http://www.klappen.se/