Kobbar & Skär, den lilla lokala Stugförmedlingen med personlig service.

Om Kobbar & Skär

Kobbar & Skär är den Lilla lokala stugförmedlingen med den stora personliga servicen. 2009 startades Kobbar & Skär då i en mindre skala sen dess har intresset bara ökat för att hyra ut stugor och för att hyra stugor på Orust och Tjörn.

För er stugägare har vi flera alternativ. Vill ni ha helhetskonceptet, m.a.o vi gör allt från fotografering av stugan, marknadsföring, betalning, nyckelutlämning, kontakt med hyresgästen och stugkoll efter varje hyresgäst? Eller vill ni bara att vi marknadsför er stuga och bokar in nya hyresgäster, resten sköter ni själva? Hör med oss så försöker vi lösa det som passar er bäst. Något vi blivit riktigt bra på är också hur just din stuga blir uthyrd.

För er som hyr stugor så är vår ambition att ni skall hitta just ert “smultronställe” den vecka/veckorna som ni hyr av oss. Vi förmedlar också städservice så ni kan få ytterligare några timmar att umgås med familjen och vänner och inte lägga tid på städning.
Inget är omöjligt, har ni frågor eller funderar över något är ni mycket välkomna att kontakta oss via mejl eller telefon. Eftersom vi har våra vanliga arbeten utöver kobbar och skär, så kan vi ha svårt att svara i telefon på kontorstid. Mejla oss gärna så ringer vi upp så snart vi hinner.
Hälsningar Kobbar och Skär

Bilder

Hitta hit

Kobbar & Skär Stugförmedling

Tyfta 557
473 98 Henån

Information

Kontaktinformation

Kobbar & Skär Stugförmedling
Tyfta 557
473 98 Henån

http://www.kobbaroskar.com