Konsthallen Artipelag i Gustavsberg

Konsthallen Artipelag ska erbjuda gränsöverskridande utställningar av såväl klassisk- som modern- och samtidskonst, men också med konstens gränssnitt mot konsthantverk och design. Verksamheten innefattar en stor konsthall om drygt 1 000 kvm med fönsterpartier som vetter mot vattnet. Dessutom finns fyra mindre utställningshallar där vinklade väggar välkomnar besökarna. Rummen i konsthallen är belägna mot norr, vilket skapar en vacker ljussättning för de utställda verken. Samtidigt uppfylls de senaste normerna på klimatisering, säkerhet och funktion för visning av konst.

Bilderna
Huvudbilden: ENTRÉN, Foto: Charlie Bennet
Bild 1. Grundaren och visionären Björn Jakobson, fick idén att skapa en vacker byggnad för konst- och kulturupplevelser i Stockholms skärgård. Foto: Lena Gelin
Bild 2. Strandpromenaden
Bild 3. Platsens Själ, Foto: Jean-Baptiste Beranger
Bild 4. Karolinas Sömn, Foto: Kungliga Operan
Bild 5-8. Foto: Åke Jonsson

Artipelag innehåller dessutom en 1 200 kvm stor Artbox med 12 meters takhöjd. Här kan kulturella aktiviteter som konstutställningar, operaföreställningar, TV-inspelningar och banketter ske inför en publik med upp till 1 000 åhörare.

Här finns aktivitetsutrymmen för barn och ungdom, konferensrum i olika storlekar och två restauranger – båda med uteservering och storslagen havsutsikt.

Upplevelsen börjar i stan.
Stig ombord på M/S Gurli vid Nybrokajen och njut av en dryg timmes underbar kryssning till Sveriges nyaste och mest omtalade konsthall.
Hittills har över 25.000 personer besökt oss och många har tagit sjövägen. Betala direkt på båten eller boka på www.visitskargarden.se.

KONTAKTINFO
Telefon: 08-570 130 00
E-post: info@artipelag.se

Läs mer på hemsidan: http://www.artipelag.se

Adress:
Artipelagstigen 1
134 40 Gustavsberg, Värmdö Kommun, Stockholms län, Sverige

 

Bilder

Hitta hit

Artipelagstigen 1
13440 Gustavsberg

Information

Kontaktinformation


Artipelagstigen 1
13440 Gustavsberg