Korså Forest Camp

Tillbaka till naturen är den nya lyxen! Upplev verkligen den svenska skogens underverk, samtidigt som du håller dig otroligt bekväm i våra tält vid sjöstranden.
– Marcus Eldh, WildSweden

De djupa skogarna, avskilda sjöarna och gamla byar i Dalarna är på många sätt ”hjärtat” i Sverige. Det här är de idylliska inställningarna som vi har i vårt sinnes öga när vi tänker på en lång borta tid. En tid då våra människor levde närmare naturen, avbildad i så mycket av vår folkkonst. Korså är en liten historisk by, pittoresk som den kan vara. Följ en spår ner till stranden av den orörda skogsjön så hittar du två bekväma och stora lyxiga tält.

Varje tält har hotellsäng och sänglinne, en liten vedeldad spis för kalla kvällar, oljelanternor och ullfiltar. Allt du behöver för ett par mysiga nätter i skogen. Vi serverar lunch och middag, och på morgonen levererar vi en frukostkorg till ditt tält. Ladda upp och vakna gladare, spendera dagen lugnt och njut av omgivningarna.

TVÅ NÄTTER LYXCAMPING VID EN ORÖRD SKOGSJÖ
Detta är en riktig naturresa. En chans att koppla ur och koppla bort. Koppla av och ladda. Njut av lugn, lugn och sena nätter vid lägerelden med nära och kära. Gå vandring, vild simning och paddling. Se upp för Ospreys, Beavers och andra vilda djur. Prova den vedvärmda bastun med utsikt över sjön. Foderbär och svamp

För vem?
Detta är en underbar upplevelse för naturälskande familjer, par och vänner som vill göra något riktigt annorlunda och minnesvärt tillsammans. Du kommer att ha gott om tid att utforska naturen i din egen takt. Och om du reser med barn, kommer de att älska det här!

CORONAINFORMATION
Så har vi anpassat oss med hänsyn till Corona
Vi förstår om det känns osäkert att boka en resa nu under Coronatider, men tänk på att våra turer tar dig bort från städerna och folksamlingarna. Vi äter de flesta måltiderna ute i skogen och rör oss i små grupper.
Läs mer här!

Bilderna nedan. Foto; Jakob Wallin – Klicka för större format!

Bilder

Videopresentation

Hitta hit

Wild Sweden

Korså Herrgård, Korsån
81391 Sundborn

Information

Kontaktinformation

Wild Sweden
Korså Herrgård, Korsån
81391 Sundborn

https://www.wildsweden.se/

Öppettider
Maj - September
För mer info om tider, se hemsidan!

Prisuppgifter
Priser; Se hemsidan för aktuella priser