Kosta Lodge – Inbäddat i den Småländska naturen

Upplev Glasriket med Kosta Lodge! 

Stugor med självhushåll och restaurang i högre standard. Passar dig som gillar natur och mycket aktivitet, för både privatpersoner och konferensgäster! Kosta Lodge ligger fint beläget mitt i Glasriket på Smålands landsbygd. Området är populärt för sin natur, besök på svenska glasbruk, fotvandring och vattenaktiviteter.

Anläggningen ligger 2 minuters bilresa från Kosta glasbruk dit personalen i receptionen kan ordna resor för att se hur professionella glasblåsare arbetar. Närmsta busshållplats ligger precis utanför. Det är 2 km till centrum. En frukostbuffé serveras i frukostrummet varje morgon på Kosta Lodge som ni kan njuta av i trädgårdsterrassen under sommaren. Som gäst har ni även tillgång till ett gemensamt TV-rum med skinnsoffor och öppen spis samt en bastu och biljardbord.

Lodgen erbjuder 26 enkla men fräscha rum med eget badrum och dusch. Några rum ligger i annexet med egen uteplats. Det finns 13 nybyggda parstugor som är fullt utrustade och har sängplats för upp till sex personer. Det finns även konferensmöjligheter. WiFi finns tillgängligt. Till sommaren presenteras en rad nyheter på Kosta Lodge i form av: – Två pooler – Rental center öppnar – En ny restaurang öppnar

Bilder

Hitta hit

Kosta Lodge

Stora vägen 2
36052 Kosta

Information

Kontaktinformation

Kosta Lodge
Stora vägen 2
36052 Kosta

0478-590 530
http://kostalodge.se/

Öppettider
Reception
Incheckning; 15:00
Utcheckning; 11:00
Öppningstid; 07:00
Stängningstid; 20:00
Tidig incheckning; Nej

Prisuppgifter
Bokningsvillkor
Våra kunder har rätt att avbeställa sin bokning utan kostnad senast till kl. 18.00 dagen innan ankomst. Därefter debiteras första natten.
För grupper och konferenser gäller andra regler.