Laholms Golfklubb

Foto/Källa; Carl Stridsberg – OBS! För större format, klicka på huvudbilden….

Laholms Golfklubb startade 1978 och har idag drygt 1500 medlemmar, 27 hål och en omfattande junior- och tävlingsverksamhet.

Alla gäster och medlemmar hälsas varmt välkomna till vår trivsamma klubb.
Vi har allt du behöver för en fin golfupplevelse – två bra banor, en välsorterad shop, rejäl drivingrange, två övningsgreener, övningsområde för närspelsträning och under säsongen möjlighet att få vällagad god mat och dryck.

En bra bana har blivit ännu bättre!

Det var en kall vinter och sen vår, men när gräset väl började växa kunde vi konstatera att våra greener var helt oskadda. Detta innebar att Anders Hellberg (vår banchef) snabbt fick till mycket jämna greener med bra fart. Klubbens satsning på höjd kvalitet på greenerna, som påbörjades förra året, kommer att fortsätta och utvecklas ytterligare under 2013.

Till årets säsong har 18-hålsbanan även fått en ansiktslyftning. Hälften av hålen har till viss del förändrats efter förslag främst från Mikael Eriksson, TD på Europatouren. Det rör sig bl.a. om nya för spelet mer strategiska bunkrar, samtidigt som en del av dom gamla bunkrarna lagts igen. På det nionde par-5 hålet har dammen till höger om green utvidgats vilket betyder att vattnet är mer i spel vid inspelet till green. Smedjeån, som är i spel på 6 av de 18 hålen, har lyfts fram mer än tidigare med hjälp av trädfällning och slyröjning.
Den övergripande målsättningen med förändringarna har varit att tydliggöra spellinjer, göra banan vackrare och dessutom mer utmanande för spelare med lägre handikapp från vit tee.

Välkommen att spela Laholms GK!

Vallen 15, 312 98 Våxtorp

Kontaktuppgifter
Telefon 0430-306 01
Webbplats http://www.laholmsgk.se

Finns på Facebook! https://www.facebook.com/laholmsgk

Bilder

Hitta hit

Laholms Golfklubb

Vallen 15
312 98 Våxtorp

Information

Kontaktinformation

Laholms Golfklubb
Vallen 15
312 98 Våxtorp

http://www.laholmsgk.se