Lär dig paddla kajak i Stockholms skärgård!

Ge ditt paddlingsintresse en bra start med en kurs i en av Stockholms skärgårds allra vackraste delar. Lär dig grunderna i havskajakpaddling så att du sedan, på egen hand, kan turpaddla var du vill!

Med hjälp av en av Sveriges mest rutinerade paddlingsinstruktör, Magnus Fisher, får du möjlighet att lära dig allt du behöver veta för att själv kunna ta dig fram med havskajak i skärgården.

KURSER

Nybörjarkurser
Du lär dig allt du behöver för att komma i gång och paddla på ett bra sätt: grundläggande säkerhet, kajakkunskap och framför allt en effektiv paddelteknik.

Skärgård & Motion
För dig som vill lära dig mycket på kort tid och komma i gång ordentligt. Du behöver inte ha paddlat tidigare, men du bör vara fysiskt aktiv och tycka om en hög ansträngningsnivå.

Tältturer
Som medlem har du möjlighet att gå fortsättningskurser och därefter paddla tältturer. I tältturerna ingår all utrustning.

Vi äter god mat och njuter av naturen…..

….men framförallt paddlar vi! För att komma till de yttersta öarna paddlar vi relativt långa dagsetapper i högt tempo.

De flesta tältturer är på tre till fem dagar, men vi gör även längre turer. Eftersom många medlemmar börjar paddla väldigt tidigt på året har vi möjlighet att göra långa turer innan andra ens börjat paddla för säsongen.

Mer om Magnus
Din kursledare är alltså Magnus Fisher som började paddla 1993. Magnus har sedan dess paddlat intensivt året runt och gjort många längre kajakfärder. Legitimerad Sjukgymnast 1997.

Paddlade 2001 runt Sverige, Danmark, Norge och Finland. En färd på 204 dagar och 6820 km. Blev många erfarenheter rikare, dels i fråga om paddling, men framför allt om livet i allmänhet. Har gett över 100 föredrag på temat mål och motivation.

Startade Kajakspecialisten 2002 och har sedan dess livnärt sig heltid på att förmedla sin passion för paddling.

Magnus paddlar under högsäsong fem till sju dagar i veckan, övriga isfria delen av året en till två gånger per vecka. Totalt paddlar Magnus varje år ca 2000-3000 km på kurser och klubbturer.

Välkomna till mina kurser!

Kontakt:
Kajakspecialisten
Magnus Fischer
Ekhagsvägen 12, 2 tr, 114 18 Stockholm
E-post: magnus@kajakspecialisten.se
Telefon: Då jag tillbringar en stor del av dygnets timmar med att paddla och hålla kurser är mail ofta en säkrare kommunikationsform. Du får svar snabbare om du mailar i stället för att tala in på mobilsvar: 070-774 66 63 (vardagar kl 08:00-17:00)

Läs mer på http://www.kajakspecialisten.se

Bilderna på sidan är alla tagna av Magnus Fisher!

Bilder

Hitta hit

Kajakspecialisten

Ekhagsvägen 12
114 18 Stockholm

Information

Kontaktinformation

Kajakspecialisten
Ekhagsvägen 12
114 18 Stockholm

http://www.kajakspecialisten.se