Lovisa Lindkvist – Musiker

Klicka på bilden för större format!

Lovisa sjöng bl.a tillsammans med Göte Wilhelmssons orkester i sommar på en 2 veckor lång kryssning till Spetsbergen med m/s Funchal, Portuscale Cruises. Hon har även gjort hyllningskonserter denna sommar till både Alice Babs och Monica Zetterlund, senast med Jan Allan i Öregrund kyrka som var fullsatt. Lovisa jobbar tillsammans med pianist, duo eller trio och gör även music quiz med en kollega.

Lovisa släppte sin debutplatta ”That Girl” som blev kritikerrosad i hela Sverige 2006, samma år som hon tilldelades Monica Zetterlund-stipendiet. Den andra plattan har släppts även i Asien, England och Tyskland och en tredje platta är på väg.
Hon har jobbat med musiker inom jazzeliten som Nils Landgren, Jan Allan, Peter Asplund, Magnus Lindgren mfl, i sammanhang med Lill-Babs, Tommy Körberg och Lill Lindfors samt varit förband åt Dionne Warwick på Konserthuset. Vidare har Lovisa bl.a uppträtt på jazzfestivalen i Dubai och Eliasson Award Dinner i Los Angeles samt sjunger med jämna mellanrum på hotell, klubbar, bröllop, företagsfester och kryssningar. Lovisa har en bred repertoar som spänner sig från jazz till pop och soul och skräddarsyr olika program beroende på tillfälle och önskemål. Besök gärna Lovisas hemsida; http://www.lovisalindkvist.com

Lyssna på Lovisa här i musikvideon!

Bilder


Stockholm

Information

KontaktinformationStockholm

http://www.lovisalindkvist.com/