Lundsbrunns kurort

Lundsbrunn ligger mellan Skara och Götene – i hjärtat av Västergötland
Lundsbrunn är en anrik kurort dit människor vallfärdat sedan 1724 – för att dricka ur ”hälsobrunnen” och finna harmoni i de vackra omgivningarna.

Huvudbilden och Bild 1 – Bild 3, Foto: Lundsbrunns Kurort
Bild 4. Foto, Annelie Karlsson

Idag är Lundsbrunns Kurort en av Sveriges största konferensanläggningar med flera hotellbyggnader, ett komplett spa, en förstklassig restaurang samt eget bageri.

Omkring oss ligger en härlig parkmiljö mitt i den Västgötska landsbygden.

En 18-håls golfbana och närheten till Kinnekullenaturen, mängder av historiska utflyktsmål och ett flertal uppiggande aktiviteter, gör din vistelse hos oss till en njutningsfull och minnesvärd upplevelse.

Hur hittar du hit?
Lundsbrunn ligger mellan Skara och Götene – i hjärtat av Västergötland – någon kilometer från E20 (tre olika avfarter). Vägarna fram till kurorten är tydligt skyltade från både E20 och väg 44 mellan Lidköping och Götene. Från Göteborg tar det cirka en och en halv timme med bil och från Stockholm cirka fyra timmar.

Tar du tåget stiger du av i Skövde eller Falköping drygt en timme från Göteborg och två från Stockholm. Ta en buss eller taxi sista biten – ring så hjälper vi dig!

Väljer du flyget åker du till Malöga i Trollhättan, ca 45 min, Axamo i Jönköping, ca 90 min eller Landvetter utanför Göteborg, ca 90 min.

Adress & kontakt
Lundsbrunns Kurort
Brunnsvägen 32
533 72 LUNDSBRUNN
Telefon: 0511-571 90

Mer information: http://www.lundsbrunn.se

Bilder

Hitta hit

Brunnsvägen 32
533 72 Lundsbrunn

Information

Kontaktinformation


Brunnsvägen 32
533 72 Lundsbrunn