Magiker & Trollkarl – Hans Lindström

OBS! Klicka på huvudbilden för större format…

Hans Lindström är en av landets mest bokade och omtyckta magiker för företagsevent.

http://www.youtube.com/watch?v=3hkmH3tLWi0

Vare sig det du söker en magiker som kan mingla runt bland gästerna och utföra magi på nära håll eller en scenshow för alla på en gång så är resultatet detsamma – förvåning, skratt och samtal om hur det omöjliga blev möjligt. Oavsett om du vill underhålla gästerna under en drink, i en mässmonter eller under en middag skapar Hans upplevelser som får gästerna att trivas och prata mer med varandra. Att de dessutom kommer få minnen för livet som kopplas ihop med just ditt event är en ytterligare bonus.

Här följer tre exempel på Hans mest bokade akter.

Den komiska dörrvakten – Bjud gästerna på ett skratt redan i entrén
Den ”komiska dörrvakten” är en galet rolig éntreakt där Hans hittar både hamburgare, handgranater samt skohorn i gästernas fickor, precis som en ficktjuv fast tvärtom! Detta är som dolda kameran fast live. Gästerna får en upplevelse redan i dörren och kiknar av skratt redan innan de hängt av sig ytterkläderna. Denna akt är helt unik.

Minglande magiker
Att mingla runt bland publiken och roa dem med en blandning av magi, interaktion & humor är en av Hans specialitéer. Detta passar perfekt under en drink, i en mässmonter eller under ett öppet hus evenemang. Här skapas mirakel med vardagsföremål som sedlar, gummisnoddar, pennor etc. ofta i åskådarnas egna händer vilket skapar ett minne för livet.

Scenshow
En scenshow kan både användas som en avslutning under kaffet till en middag men även som en underhållande vitamininjektion under en konferens.

”Vi är otroligt nöjda med Hans uppträdande på vårt kundevent i Köpenhamn. Det är alltid svårt med underhållning på event med internationell publik, men Hans levererade verkligen en förstklassig föreställning, som gick hem hos så väl engelsmännen som norrmän och finnar.”
Kristina Tullberg – Axis Communications

“Den glädje du skapade bland mina anställda på festen är ovärderlig för företaget.
Det du gjorde går inte att värdera i pengar.”
Roland Johansson – Ekonomidirektör AstraZeneca AB

“Vi skrattade och skrek om vartannat. “
Titti Schöldberg – Pfizer AB

“Proffsig, trevlig, skicklig och j-ligt kul!”
Ulla Jakobsson – Länsarbetsnämnden

Facebook; https://www.facebook.com/Trollkarl.Magiker.Hans.Lindstrom

Bilder

Hitta hit

HL Magic AB

Wallingatan 10
111 60 Stockholm

Information

Kontaktinformation

HL Magic AB
Wallingatan 10
111 60 Stockholm

http://www.hanslindstrom.se