Mayfair Hotel Tunneln, Sweden Hotels i Malmö

Foto/Källa; Mayfair Hotel Tunneln – Klicka på huvudbilden för större format!

Hotellet
Mayfair Hotel Tunneln Sweden Hotels är ett högklassigt hotell beläget i en av Malmös äldsta byggnader med mer än 700 års historia i väggarna. Här lever det genuint gamla i harmoni med det moderna. Alla våra 79 rum är individuellt inredda och bekvämt utrustade, bla med trådlöst internet. Våra Dubbel de Luxe-rum har genuina takbjälkar och lyxiga ställbara sängar.

Läge i centrala Malmö
Mayfair Hotel Tunneln ligger mitt i centrala Malmö, bara ett par minuters promenad från Centralstationen. Precis runt hörnet ligger Stortorget med närhet till Malmös gågata med ett brett utbud av shopping och restauranger.

Frukost
Vår härliga frukostbuffé med allt man kan önska sig serveras i de medeltida källarvalven under hotellet.

Konferens
I våra lokaler finns goda möjligheter till att arrangera konferenser och möten för allt mellan 2-70 personer.

För oss är det viktigt att du ska kunna få ut så mycket som möjligt av din vistelse. Vår trevliga och serviceinriktade personal möter upp dig och ser till att ditt boende blir så behaglig som möjligt. Mayfair Hotel Tunneln Sweden Hotels har bl.a. blivit utsett till Sveriges 8:e bästa hotell (2012) och Södra Sveriges mest romantiska hotell (2013).

Varmt välkommen till Mayfair Hotel Tunneln Sweden Hotels!

Läs mer om hotellet här! 

Vägbeskrivning
Kör mot centralen. Mellan Stortorget och Centralstationen ligger Adelgatan. Parkering finns mitt emot hotellet!

Om Sweden Hotels
Sweden Hotels är den personliga hotellkedjan – Hotels with a Personality, och bildades 1977! Kedjan är i stark tillväxt med tre- och fyrstjärniga hotell spridda över hela landet, samt ett slott i Frankrike. Samtliga hotell är privatägda, och upplevelsen på plats skall ge det där lilla extra som bara ett personligt, privatägt hotell kan ge. Kedjans målsättning är att vara landets bästa och mest personliga hotellkedja. Sweden Hotels tillhandahåller stamgästprogrammet Gästklubben, inköpsavtal, ett välkänt varumärke, gemensam marknadsföring och flera bokningskanaler för en internationell närvaro. Hotellkedjan samarbetar med Akzent Hotels, med ett hundratal privatägda hotell i Tyskland, Schweiz och Österrike, Villa Quaranta Park Hotel utanför Verona i Italien samt Blue Dream Resort i Brasilien. Hotellkedjan stöder Ngamwanza Children Support Centre i Nairobi, Kenya. Fenix Hospitality Sweden AB äger och förvaltar varumärkena Sweden Hotels och Gästklubben. Kedjans servicekontor ligger på Lilla Bommen i Göteborg.

Läs mer på; http://www.swedenhotels.se/

Bilder

Hitta hit

Mayfair Hotel Tunneln

Adelgatan 4
211 22 Malmö

Information

Kontaktinformation

Mayfair Hotel Tunneln
Adelgatan 4
211 22 Malmö

http://www.mayfairtunneln.com/