Moholms Herrgård

Till oss kommer du för att njuta av god mat under festliga former. Vi lockar med familjär atmosfär, härliga salonger och en fantastisk herrgårdsmiljö. Välkommen till bords hälsar Lena & Micael Hamilton!

OBS! Klicka på huvudbilden för större format!

Hotel
I en flygelbyggnad till herrgården finns vårt hotell. Alla rum är personligt och smakfullt inredda, se exempel i bildspelet till vänster. Sommartid är det bara trettio meter till ett härligt naturbad i Tidan.

Priser; Se hemsidan nedan eller kontakta Moholms Herrgård

•8 dubbelrum med dusch & toalett
•1 dubbelrum med dusch, toalett & bastu med egen ingång

Festvåning för bröllopsfest och festmiddag
Moholms Herrgård är omgivet av vatten och en stor och härlig park som ger en härlig inramning åt er fest. För er som går i giftastankar och vill ha ett kyrkligt bröllop finns 15 kyrkor inom 20 kilometers radie att välja på.

Inför festen
På herrgården har ni tillgång till fyra salonger och en stor entréhall på nedre plan. På andra våningen finns två matsalar i fil som kan ta upp till 120 gäster tillsammans. Hela herrgården är inredd med stor hemkänsla som ger en personlig atmosfär.

Maten serveras ”á la minut” då köket ligger i direkt anslutning till matsalen. I köket huserar kökschef Lena Hamilton som har över 20 års erfarenhet av att planera och tillaga festmåltider.

Logi
Vi har ett begränsat antal hotellrum på herrgården men i Mariestad finns flera bra hotell att välja på (endast 15 minuter med bil). Om så önskas ordnar vi med gemensam transport till Mariestad efter festens slut.

Hitta till oss
Moholms Herrgård har fina kommunikationer med både Stockholm (30 mil) och Göteborg (20 mil). Res med tåg till Töreboda eller Skövde, eller via E20 om ni hellre färdas med bil.

Kontaktuppgifter
Telefon; 0506-220 50
Webbplats; http://www.moholmsherrgard.se

Bilder

Hitta hit

Moholms Herrgård

Moholms Herrgård
54992 Moholm

Information

Kontaktinformation

Moholms Herrgård
Moholms Herrgård
54992 Moholm

http://www.moholmsherrgard.se/