Mörudden Resort

Mörudden Resort ligger i vacker Skärgårdsmiljö och inbjuder både till rekreation och aktiviteter.

OBS! Klicka på huvudbilden för större format!

Ett eldorado för dig som gillar surfing och andra vattensporter, och självklart för dig som gillar fiske.

Ta med egen båt så ordnar vi boende och bryggplats, eller boka in dig på någon av de trollingturer som utgår från Mörudden.

Ett besök på restaurang Möruddens Brygga som är en av Karlstads bästa restauranger, med lokala råvaror, får du absolut inte missa.

I receptionen kan du även hyra kanoter, trampbåt eller roddbåt och ge dig ut på Vänerns blåa vatten.
Allmän information
Mörudden Resort ligger pittoreskt vid Vänerns strand med centrala Karlstad några minuter bort. Här finns stugboende och campingtomter samt Restaurang Möruddens Brygga, känd för sin vällagade mat av lokala råvaror hämtade direkt ur Vänerns skafferi och från Värmlands gröna skogar.

På Mörudden Resort finner du campingtomter med lägen som passar alla, en solig plats, en skuggig för dig som tänker på hunden, en nära stranden och lekplats för dig med barn, en vid skogskanten för dig som vill ha stillhet. Oavsett vilket du väljer är Vänerns Skärgård och Hammarös orörda natur oslagbar.

Stugor är en boendeform som passar hela familjen eller idrottsföreningar och klubbar som söker ett prisvärt alternativ till hotellboende. Passar dig som förstått värdet av att ha naturen med Vänerhavet utanför dörren.

Bilder

Hitta hit

Mörudden Resort

Möruddsvägen 700
663 33 Karlstad

Information

Kontaktinformation

Mörudden Resort
Möruddsvägen 700
663 33 Karlstad

http://morudden.nordiccamping.se/