Näsets Marcusgård – En upplevelse på landsbygden!

Näsets Marcusgård – Mer än en övernattning!

Oavsett om du letar efter en avslappnande paus i vardagen, eller efter en fin ställe att ha en träff I mellan med vänner/släkt från norr och söder,  eller om dina barn kommer att tillbringa tid på Furudals ishockeyskola: du kan vara säker på att sova bekvämt här och glömma stressen och måsten i vardagen.

Vi har fyra sovmöjligheter, alla med egen charm. Det största huset är vår Fähus, som tidigare användes för boskap. Om du kommer med en grupp eller en stor familj och gillar lyx och design, blir det din favorit. Hölada är lite mindre lyxigt och mer lämplig för en mindre grupp, men självklart bekväm och fortfarande rumslig. Letar du efter en plats för hela familjen eller en grupp vänner, en ungkarlsfest, en mysig tjejhelg eller ett intensivt möte i en lugn men inspirerande miljö? Då är det perfekt att hyra Fähus och Hölada tillsammans.

Vi ger rätt dekoration för speciella tillfällen. På sommaren finns det tillräckligt med utrymme på Fähus veranda för att äta ute tillsammans och det finns tillräckligt med utrymme runt oss för att gå ut med gruppen eller i små grupper. Vill du göra något speciellt? Kontakta oss och vi kommer att lägga fram ett förslag. Linnepaket och rengöring ingår i detta fall. Rökning och husdjur är inte tillåtna.

Om du letar efter ett exklusivt och magiskt sätt att uppleva naturen och om du gillar design, rekommenderar vi dig våra fantasifulla skogskojar Supermåne och Oddis Öga. Det spelar ingen roll när du kommer, varje säsong har sina egna färger, dofter och ljud. En kamin och golvvärme säkerställer att du alltid ska ha det trevligt och mysigt, med inga andra levande varelser, men rävar, älg, lynxer, ekorrar och rådjur. Kanske du kan komplettera listan snart.

Alla bostäder har en möblerad terrass, en grill, en skogsutsikt och ger gott om privatlivet. Vår gård har också mycket uteutrymme. Du har tillgång till en liten pool (inhägnad), en lekplats, en trampolin och ett sportfält med gungor och ett bra ställe för fotboll. Det finns en dedikerad lägereld där du är välkommen att tända en eld.

Vi bor också precis där på gården, så om du har några frågor eller bara behöver låna en kopp socker, kan det inte bli lättare.

Näsets Marcusgård finns även på Facebook

Bilder

Videopresentation

Hitta hit

Näsets Marcusgård

Näset Timmervägen 28
79070 Furudal

Information

Kontaktinformation

Näsets Marcusgård
Näset Timmervägen 28
79070 Furudal

0258-10514
http://www.nasets-marcusgard.se/

Öppettider
året runt

Prisuppgifter
Mellan 1250 - 3000 kronor natt/boende