Naturkompaniet

Foto/Källa; Naturkompaniet – OBS! Klicka på huvudbilden för större format…

Naturkompaniet består av 31 friluftsbutiker, plus webshop som säljer utrustning för friluftsliv och resa från världens ledande varumärken.

Naturkompaniet är en butikskedja men butikerna skiljer sig åt i sortiment. Målet är att det alltid ska vara spännande och inspirerande att besöka en av Naturkompaniets butiker, oavsett vilken.

Gör vardagen till ett äventyr!
Naturkompaniet uppmuntrar till att ”göra vardagen till ett äventyr”, oavsett om det är att plocka svamp runt husknuten eller att bestiga ett berg i Himalaya. Att vistas utomhus är bra för människan då det är ett naturligt sätt att varva ned, umgås på och känna sig fri. Målsättningen är att fler människor ska utöva ett aktivt friluftsliv.

Miljöpolicy
Vi som arbetar på Naturkompaniet älskar friluftsliv och att vistas i naturen. För oss är det en självklarhet att göra vårt bästa för att värna om miljön. Vårt främsta vapen i kampen om en bättre miljö är att vi bara säljer produkter av och med hög kvalitet i en ofta tidlös design. En kvalitativ produkt ska enligt oss hålla länge och ska inte skapa ett köp-använd-släng beteende hos våra kunder.

Hemsida; http://www.naturkompaniet.se/
Naturkompaniet finns även på Facebook
Kundtjänst telefonnummer är 08-200342

Bilder

Hitta hit

Naturkompaniet AB

Kungsgatan 26
111 35 Stockholm

Information

Kontaktinformation

Naturkompaniet AB
Kungsgatan 26
111 35 Stockholm

http://www.naturkompaniet.se/