Njut av spa på spaweekend i Bohuslän.

Bilden, Fotograf: Anna Sigge

Vann är en av Västsveriges största spa-, hotell- och konferensanläggningar och ligger vid fjorden Gullmarn i Bohuslän. Hotellet har 156 hotellrum, och 9 konferenslokaler och 6 annorlunda pooler.
Anläggningen kan ta emot grupper upp till 300 personer. Vann ligger mitt i ett naturskyddsområde i nära anslutning till aktiviteter såsom: elljusspår, tennisbanor, en fotbollsplan, båtar och en 18-håls golfbana

Vatten inne och ute. Stora Tjärnen, Lilla Tjärnen och på andra sidan panoramafönstren, Gullmarn. Med en fjord på utsidan och sex pooler och kar i olika former här inne har du nästan obegränsade möjligheter till avkoppling i vatten.

Utöver bad har du tre sorters bastu, vilorum och ett stort urval tränings-, behandlings- och avkopplingsformer att välja bland. Inget rum är det andra likt och det finns en tanke bakom alla material, varje ljusstråle och detalj – här ska du kunna koppla av utan ansträngning.

Stora Tjärnen med sin svarta botten, mörkgrå väggar och indirekta belysning är en mystisk, lugn och vilsam miljö. Ett dopp här är en bra start om du kommer direkt utifrån och är stressad, trött eller bara i behov av att få vara med om något nytt. Kliv ner i vattnet och släpp allt annat så känner du snart hur lätt du flyter.

Kontakt:
Vann spa, hotell och konferens
Lingatan, 454 80 Brastad
Telefon: 0523-442 00
E-post: info@vann.se

Mer information: http://www.vann.se

Bilder

Hitta hit

Lingatan
454 80 Brastad

Information

Kontaktinformation


Lingatan
454 80 Brastad