Nordic Camping & Resort

Nordic Camping & Resort´s anläggningar finner ni från Helsingborg i söder till Östersund i norr, flera av dem är öppna året om.

Råå Vallar Resort i Helsingborg är en fullserviceanläggning med poolområde, äventyrsgolf, luftkuddeland, restaurang samt butik. Vackert belägen vid Öresund med utsikt mot Danmark. Med bil eller buss så tar det bara 10 minuter till Helsingborg.

Mörudden Resort finner ni vid Vänerns strand på Hammarö strax söder om Karlstad. När du sitter på restaurangens uteservering ser du ut över horisonten.

Glyttinge Camping i Linköping, en populär citycamping för shopping och nöje för hela familjen. I Linköping finner ni ett av Sveriges största äventyrsbad med en av Europas längsta vattenrutchkanor.

Västerås Mälarcamping är en pärla vid Mälarens strand, servicebyggnader i högsta klass och vackra omgivningar. Vid vår brygga angör Elbafärjan som tar dig sjövägen till Västerås centrum, shopping och restauranger hägrar för många av våra gäster.

Stenö Havsbad & Camping, i folkmun kallad Söderhamns Riviera.
Beläget på en halvö, med härliga badstränder på båda sidor. Vår restaurang är känd för sina roliga event.

Frösö Camping & Stugby, du kommer att bli hänförd av den vackra omgivningen, bara ett stenkast från hjärtat av Östersund. Vem vet, kanske du också blir en av dem som fått se Storsjöodjuret?

KONTAKTA OSS
Fabriksgatan 4, 531 30 Lidköping
info@nordiccamping.se

Ring och boka på +46 (0) 771 101 200 eller boka online

Hemsida: http://nordiccamping.se/

Bilder

Hitta hit

Fabriksgatan 4
531 30 Lidköping

Information

Kontaktinformation


Fabriksgatan 4
531 30 Lidköping