Öppet Hav

Att uppleva skärgården med Öppet Hav är inte som något annat. Under hösten och vintern kan ni följa med på en RIB resa genom världens vackraste skärgård, därefter väntar kanske värmen från den vedeldad bastun, en härlig mat upplevelse där skärgården står för inspirationen eller varför inte lerduveskytte och sälsafari i yttersta kustbandet.

Bilderna; Foto: Öppet Hav

Med Öppet Havs RIB båtar kan ni under hela året njuta av fartfylld ribcharter och unika upplevelser i Stockholms skärgård, låt oss göra er helhetslösning för en lyckad skärgårdskonferens!

Att åka med en RIB båt är något som alla uppskattar, vare sig du gillar fart eller möjlighet att se skärgårdens fantastiska natur.
Båtarna tar er fram i farter om 60 knop, ombord finns all tänkbar navigations- och säkerhetsutrustning, inklusive skyddsoveraller och flytsele för alla väder. I varje båt kan tolv gäster sitta.

RIB betyder Rigid Inflatable Boat vilket betyder styvt och hårt skrov med upplåsbara tuber vilket ger en osänkbar, snabb och stabil båt.

RIBoKOPTER
RIB-båten och helikoptern följer varandra i hisnande hastighet långt ut i den vackra skärgården. Under färden sker ett par stopp då deltagarna byter plats mellan båtarna och helikoptern. Alla deltagare får åka båda färdmedlen. Det är en obeskrivlig känsla att färdas i dessa hastigheter både på och ovanför öppna vatten som till synes saknar ände. Denna upplevelse lämpar sig väl för en större grupp.

Kontakt:
Öppet Hav AB
Sjövillan, Hus 208, 111 49 Stockholm
Tel; 08 500 33 221
E-post; info@oppethav.se

Mer information: http://www.oppethav.se

Bilder

Hitta hit

Öppet Hav

Kastellholmen
111 49 Stockholm

Information

Kontaktinformation

Öppet Hav
Kastellholmen
111 49 Stockholm

http://www.oppethav.se/