Orsa Grönklitt

Orsa Grönklitt är Grönklittsgruppens största vinterverksamhet. Den omfattar 23 nedfarter, tolv liftar, 70 km längdskidspår, restauranger, butik, skidshop, skidskola, 2 800 bäddar (i vandrarhem, stugor och lägenheter), konferensverksamhet samt en mängd kringaktiviteter.

Vintertid ligger fokus på att erbjuda en familjevänlig och trygg, men samtidigt intressant och spännande vistelse i härlig vintermiljö med rika möjligheter till omväxlande alpin- och längdskidåkning, liksom utmaningar för snowboardåkare.

Grönklittsgruppens anläggningar bjuder på skiftande upplevelser, men en sak har alla gemensamt, vi älskar barn!

Massor av aktiviteter och evenemang är skräddarsydda för våra minsta gäster. Barnklubbar, temakvällar, menyer, lekis är några av favoriterna.

Orsa Grönklitt är barnfamiljernas favorit, inte bara för “fallvänliga” backar och rovdjursparken ett snöbollskast från pisterna.

Här är det också nära till skidåkning, aktiviteter, mat, nöjen och boende.

Barnen klarar sig ofta på egen hand, eller tillsammans med våra medarbetare, medan och pappa får lite egen tid tillsammans. Hela Grönklittsanläggningen är uppbyggd på upplevelser både i och utanför backarna, med fokus på närhet och trygghet.

Varglyan är barnens eget skiddagis, med pyssel, filmeroch mycket annat. I Blåbärsklubben drar barnen iväg i skoterslädar på roliga upptåg med skidlärarna. Barnens after-ski, Blåbärsracet, barndisco, barnskotrar och Småglitter, som är barnens scenkväll i restaurangen, är andra populära aktiviteter. Yippee!

I Blåbärsklubben drar barnen iväg på egna upptåg.

Det är våra populära skidskoleledare som tagit av sig skidorna och nu leder ligan mot nya äventyr. En karavan med jublande barn åker iväg i skoterslädar, i ett moln av snö, ibland grillar vi korv, åker till Björnparken eller bara åker skoter och fikar. Från 4 år.

Tisdag, Torsdag och Lördag, 95:-/barn eller 2 biljetter förbokas i receptionen.

Teman på de olika dagarna; tisdagar korvgrillning, torsdagar björnparken, lördagar fika Fryksås eller Rädsjön.

Kontakt:

Orsa Grönklitt, Box 133, 794 22 Orsa.

Tel receptionen i Grönklitt: 0250-462 00

 

 

Bilder

Hitta hit

Box 133
794 22 Orsa

Information

Kontaktinformation


Box 133
794 22 Orsa

http://www.orsagronklitt.se/