Övernatta i en jumbojet!

Jumbo Hostel är världens första vandrarhem inrymt i en Boeing 747.

Nattgäster liksom daggäster kommer att uppleva den unika känsla av att vistas inne i en jumbojet, som är pensionerad och ombyggd till vandrarhem och museum.

Sen mitten av januari 2009 kan gäster för första gången någonsin övernatta i en äkta begagnad jumbojet – på marken!

Detta är det perfekta sättet att påbörja sin utlandsresa. Planet är en uttjänt jumbojet modell 747-200 från 1976 som fått helt ny, modern inredning och som erbjuder nattgäster en annorlunda upplevelse. Spännande för såväl flygentusiaster som barnfamiljer och affärsmän. Denna häftiga upplevelse lämnar ingen oberörd – det kan vi lova.

Utflyktsmål med utsikt & café

Jumbo Stay är inte bara ett coolt boende. Det är också ett roligt utflyktsmål för daggäster, alltså icke övernattande gäster. Njut av ett stycke flyghistoria så när inpå att man kan gå fram och känna på landningsställen.

I vårt café kan man köpa kaffe, te, glass, läsk m.m. För den lite mer matsugna har vi goda färdigrätter att värma i micro samt fräscha sallader och smörgåsar. Cafét är öppet för alla nattgäster liksom dagbesökare. Ett cafébesök är ett ypperligt tillfälle att lära sig lite om Jumbojetens historia och hisnande konstruktion och storlek.

I cafét har vi även en souvenirbutik där ni kan köpa t-shirts, kepsar m.m.

Bilder

Hitta hit

Jumbo Stay Hotel

Jumbostay 4
19047 Stockholm

Information

Kontaktinformation

Jumbo Stay Hotel
Jumbovägen 4
190 47 Stockholm

+46 8-593 604 00
https://www.jumbostay.se/

Öppettider
Se hemsida för aktuella öppettider

Prisuppgifter
Se; https://www.jumbostay.se/prices/