På Wildlifegarden får du hjälp med att skapa en levande trädgård!

På Wildlife Garden hittar du en webshop, fågelskola, fjärilskola, lista över återförsäljare samt information om hur du skapar en levande trädgård!

Wildlife Garden´s affärsidé är att sälja dekorativa och ändamålsenligt utformade produkter såsom t ex. fågelbord och holkar anpassade för den lilla fågeln med hjälp av ornitologisk expertis. Under åren har produktfamiljen växt med fler klassiska produkter för en levande trädgård och ett tidlöst hem. Utgångspunkten för produkterna de skapar har dock inte förändrats; Deras design och utveckling skall ha fokus på det genuint svenska, bra kvalitet, hänsyn till miljön och hantverksmässig tillverkning.  Inspirerad av deras vackra omgivning och natur på Bjärehalvön med röda små torp, ängar, hagar och biologisk mångfald föddes idén bakom företaget. Det började som ett natur- och fågelintresse som sedan växte och blev till Wildlife Garden

Jag, Carl Stridsberg, som driver ListitSweden.se har under flera år varit stamkund hos Wildlife Garden och i vår trädgård hittar man både holkar och olika sorter av fågelbord och fågelmatare med mera till de små fågelvännerna i trädgården från dem. Allt alltid med fin kvalité och med kärlek bakom hantverken. Vi rekommenderar dem varmt för alla fågel- och fjärilsälskare som vill hjälpa våra småfåglar.

 

 

Bilder

Hitta hit

Wildlife Garden AB

Ängelholmsvägen 263
26942 Båstad

Information

Kontaktinformation

Wildlife Garden AB
Ängelholmsvägen 263
26942 Båstad

+46 (0) 431-768 00
https://www.wildlifegarden.se/

Öppettider
Alltid öppet

Prisuppgifter
Se hemsida för aktuella priser