Pernilla Wiberg Hotel

Pernilla Wiberg Hotel är ett av fjällvärldens mysigaste hotell med perfekt läge i sydsluttningen på Idre Fjäll. Hotellet är byggt i nordisk stil med mycket trä och sten och inrett av Pernilla Wiberg själv.

På Pernilla Wiberg Hotel har du alla förutsättningar att njuta av äkta fjälliv, bekvämt boende och god mat året runt. Här finns även en inbjudande relaxavdelning och välutrustade konferensutrymmen.

Närheten till naturen, Idre Fjälls stora aktivitetsutbud och Idre golfbana gör det enkelt att kombinera ett aktivt friluftsliv med högklassigt boende. Det finns med andra ord många anledningar att njuta av livet på Pernilla Wiberg Hotel.

Det ska vara bekvämt att bo på Pernilla Wiberg Hotel. När du är här ska du kunna ägna dig helhjärtat åt att upptäcka fjällets alla möjligheter. Och för dig som vill göra det på skidor har vi gjort det extra enkelt.

För det första har Pernilla valt platsen med omsorg. Hotellet har ett optimalt läge i Idre Fjälls sydsluttning. För det andra är det kortast möjliga väg från hotellrummet till Idre Fjälls hela pistutbud. Hotellet ligger mitt i backen och när du har åkt färdigt för dagen glider du bara rakt in i skidförrådet och pjäxtorken.

Strax intill finns dessutom Skicenter Syd – en komplett serviceanläggning där du hyr skidor, köper skipass och bokar skidskola. Så mycket enklare kan det inte bli.

Boende:
Bekvämt boende ökar njutningen
För att göra vistelsen på Pernilla Wiberg Hotel till en helhetsupplevelse har vi satsat mycket på att skapa en attraktiv boendemiljö med luftiga rum, modern inredning, varma textilier och sköna sängar. I alla rum finns det internet-uttag och sladd kan man köpa i receptionen för 100 kr. Trådlöst internet från Telia Homerun hittar du i lobbyn.

Relax:
Ett besök här ger garanterat ny kraft
I vår fräscha relaxavdelning med sköna möbler är det gott om plats för avkoppling och nedvarvning. Här finns bland annat en generös bastu med panoramautsikt och en ångbastu där du kan låta värmen flöda genom kroppen. Strax intill finns en kallpool som effektivt sätter igång blodcirkulationen.

Efter ett dopp i den är du garanterat pigg igen och redo för god mat och dryck.

Hör av dig till oss om du har frågor om Pernilla Wiberg Hotel och de arrangemang vi kan erbjuda.

Kontakt:
Pernilla Wiberg Hotel
Box 33
790 91 Idre

Tel: +46 (0) 253 593 000
Fax: +46 (0) 253 593 050

Mail: info@pernillawiberghotel.se
Bokning: bokning@pernillawiberghotel.se

Mer information: http://www.pernillawiberghotel.se

Bilder

Hitta hit

Box 33
790 91 Idre

Information

Kontaktinformation


Box 33
790 91 Idre