Premiärkväll för Arvingarnas jubileumsshow

Premiärkväll för Arvingarnas jubileumsshow ”I takt med tiden” på Kajskjul 8 i Göteborg!

Missa inte chansen att vara med och fira Arvingarnas jubileum under 30 kvällar mellan den 20 september och 14 december.

I år är det 30 år sedan Arvingarna bildades och det ska firas stort med 30 föreställningar av ”I takt med tiden” där succéregissören Hans Marklund står för regin. Redan före premiären har flertalet extraföreställningar satts in för att möta det enormt stora intresset efter biljetter. Arvingarna ”I takt med tiden” spelas fram till den 14 december på Kajskjul 8 i Göteborg.

1989 började Arvingarna skriva låtar hemma i Partille. Det stora genombrottet kom med Melodifestivalbidraget ”Eloise” och sedan har det gått av bara farten med fler Mellotävlingar, grammisar, nya album och Diggiloo-turné. Med föräldrar i Streaplers och Flamingokvartetten har de vuxit upp med dansmusik, men redan från början hittade de sin egen stil. Nu vill de tacka sina fans med en minnesvärd krogshow som sammanfattar de trettio första åren. De kommer att bjuda på oförglömliga minnen och spela hits som ”Eloise”, ”Det svär jag på” och ”Bo Diddley”, en del covers och nya låtar som årets Mellosuccé ”I Do”. Det kommer att bli en storslagen sammanfattning av en sanslös karriär med en show som blickar tillbaka, men som ligger helt rätt i tiden. I regi av Hans Marklund.

Regi: Hans Marklund är regissören bakom succéer som Melodifestivalen, Allsång på Skansen och QX-galan. Han har även koreograferat en mängd filmer och föreställningar och författat TV-manus, texter och monologer till oräkneliga svenska artister.

På scen: Casper Janebrink – bas och sång, Kim Carlsson – gitarr och sång, Lars ”Lasseman” Larsson – keyboard, gitarr och sång Tommy Carlsson – trummor och sång, Ella Wennerberg – blås, Hugo Hammarlund – blås, Tim Nilsson – slagverk/percussion, Love Nilsson – Saxofon.

Premiär för Arvingarna 30 år ”I takt med tiden” den 20 september och spelas fram till den 14 december 2019 (totalt 30 föreställningar).

Undrar du något eller vill boka biljetter?
Ring Ronja på 031-10 75 50
Boka här via nätet
Se även FAQ

Om Kajskjul 8

Kajskjul 8 är en intim scen för storslagen underhållning. Genom åren har en rad av våra mest folkkära artister stått på scen, bland annat Petra Mede, Mia Skäringer, Tommy Körberg, Jerry Williams, Galenskaparna, Pistvakt samt Stefan Andersson. Såväl publiken som artisterna uppskattar den personliga atmosfären som präglar Kajskjul 8.
Läs mer via www.kajskjul8.se

 

werecki promotion company
Promotion & kommunikationsbyrå inom: Musik, teater, turnéer, konserter, Kultur och Nöje

Alla bilder på Arvingarna; Foto; Emelie Lager

Bilder

Hitta hit

Kajskjul8

Packhusplatsen 11
41113 Göteborg

Information

Kontaktinformation

Kajskjul8
Packhusplatsen 11
41113 Göteborg

031-10 75 50
https://kajskjul8.se/

Öppettider
30 kvällar mellan den 20 september och 14 december

Prisuppgifter
Se; https://kajskjul8.se/show/arvingarna-i-takt-med-tiden/ för aktuella priser!