Sagolandet Tomteland

Foto; Alla bilder; Tomteland – Klicka på huvudbilden för större format!

Tomteland är ett riktigt sagoland som ligger djupt inbäddat i skogarna intill Gesundabergets fot strax utanför Mora. Här bland skogar, sjöar och vattenfall ligger Tomtens lilla by och trollens rike, Huldrans och älvornas marker, Skogstomte byn och många andra mystiska platser som du hittills bara besökt i sagorna.

Tomteland är en elva hektar stor besökspark med gediget knuttimrade byggnader som tillsammans utgör Europas största byggnation i timmer.

Sommartid erbjuds bad och ädelfiske i parken, då finns också Tomtens alla djur på plats. Hoppborgar, båtar, klätterställningar mm.

Späckat underhållningsprogram av teater och äventyr tillsammans med Tomten, sagofigurer, tomtens nissar m.fl. Älgpark.

Under sommar- och vintersäsong erbjuds ett späckat underhållningsprogram av teater och äventyr tillsammans med Tomten, sagofigurer, tomtens nissar och många fler…

Även spännande företagsevenemang och fester anordnas, samt specialarrangemang för grupper. För förbokade grupper och företag är parken öppen året om.

Vintern 2015

Alla har vi någon gång drömt om att kunna kliva in genom den uppslagna sagoboken in i sagornas och äventyrens värld. Att själv få känna sig som en prins eller prinsessa, eller hjälten som räddar den vackra fén från trollen. Att, om så bara för en dag, få leva ett sagolikt äventyrsliv tillsammans med älvor och huldror.

Här kliver man rakt in i sagornas värld och får själv medverka i storyn och uppleva dessa drömmar i verkligheten.

Under en dag i sagolandet finns det massor att se och göra! Parkens dagsprogram erbjuder aktiviteter och underhållning hela dagen.
Vintern 2015 går sagoäventyret Julens Stjärna.

Förutom detta finns massor att göra för den som vill gå på upptäcktsfärd på egen hand, eller med nya kompisar!

Läs mer på http://www.tomteland.se

Se även Tomteland i sommartider här på ListitSweden.se!

Bilder

Hitta hit

Tomteland, Gesundaberget
792 90 Sollerön

Information

Kontaktinformation


Tomteland, Gesundaberget
792 90 Sollerön

http://www.tomteland.se/