Sälen Hund & Aktivitet

OBS! Klicka på huvudbilden för större format.

Sälen Hund & Aktivitet har både aktiviteter för hundägare samt även familjära aktiviteter för den friluftslivsintresserade personen/familjen/gruppen. Vi kan skapa en upplevelse du aldrig glömmer – kontakta oss med förfrågan! Vi är mycket mobila och kan utgå med hundar/aktiviteter i stora delar av norra Dalarna och kring Vasaloppsarenan. Vi har hundspannsturer efter önskemål, allt från en timme upp till övernattning.

Barnens Hundspann
Vill du ge ditt barn en extra upplevelse? Kom och låt barnen åka med bakom riktiga polarhundar, i en barnvänlig variant av hundspann! Här kan du tryggt och säkert låta barnen åka med på en lugn och fin tur bakom två till tre hundar som drar en släde där barnen åker med. Även vuxna kan åka! Hundarna blir ledda i koppel och därmed blir det inga höga hastigheter som kan upplevas som skrämmande för barnen, utan det blir en härlig upplevelse rätt igenom!

Vandringar
Vi har fler aktiviteter i år. Som vandringar.
Prova på vandring med hund – ett härligt aktivt sätt att komma ut i naturen, där du får draghjälp av hunden framåt. Hunden har även en s.k. klövjeväska, en ”hundryggsäck” , så den hjälper dig att bära din packning och sin egna mat och vatten. Under vandringens gång hinner du få en bästa vän i ditt fyrbenta sällskap.

Vasaloppsvandring
Evertsbergs Camping – Mora eller Sälen – Evertsbergs Camping
”I fädrens spår” – Följ med på en vandring efter Vasaloppsledens första eller andra sträckning. Vi startar dag 1 förmiddag och avslutar på eftermiddagen dag 3. Sträckningen är totalt ca 44 km per del. Möjlighet att låna en hund som hjälper till att bära din packning, eller så tar du med dig din egna hund om du har det. Ingen extra kostnad att låna hund från oss!

Se fler vandringar på hemsidan nedan.

Kontaktuppgifter
Telefon; 070-388 99 37
E-post; info@hundaktivitet.se

Webbplatser;
http://www.hundaktivitet.se
https://www.facebook.com/hundaktivitet
http://www.instagram.com/salenhund

Bilder

Hitta hit

Sjödammsvägen 1
796 91 Evertsberg

Information

Kontaktinformation


Sjödammsvägen 1
796 91 Evertsberg