Sandfallet Glamping – Lyx i fårhagen!

Lyx i lammhagen
Fåren är Sandfallet Glampings, inspiration. Fåren lever i nuet, njuter av gott gräs i sällskap av sina nära och kära i flocken. Följ med in i fårens värld för en stund. Kom närmare naturen och dig själv med en unik glamping-upplevelse.

Här kombinerar vi naturnära med bekvämlighet. Njut av ljusa sommarkvällar vid lägerelden, att utforska omgivningarna och att bara vara. Vi tar dig närmare nuet och hjälper dig att koppla av. Du bor bekvämt i specialbyggda Lyx-Lya mitt i lammhagen. Gavlarna är utrustade med tältduk som går att öppna helt. Det ger dig en underbar frihetskänsla av att bo ute i naturen. En vacker sänghimmel skyddar dig från insekter.

Upphöjt trägolv och ett ordentligt trätak skyddar dig från nattfukten och ger en ombonad känsla. Lyx-Lyan är byggd av naturmaterial som bomull och trä behandlat med linolja och tjära. Allt har byggts utifrån minsta möjliga påverkan på naturen. Ekologi och kretslopp genomsyrar hela verksamheten. Därför kan du koppla av med gott samvete. Din vistelse här bidrar inte till negativ klimat- eller miljöpåverkan.

Susanne, ägarinna, brinner för den vackra svenska naturen och landsbygden. Med det här boendet vill hon inspirera fler människor att se det fantastiska i det lilla, och uppleva den fridfulla känslan som det ger att vara på landet. Området runt Sandfallet erbjuder fantastiska vyer över ett böljande odlingslandskap. Platsen är historisk mark, där människor har bott och brukat jorden för odling och bete i minst 5500 år. Arkeologerna kallar området för gravhögarnas landskap.

Idag brukar man själva gården med uppfödning av lamm och odling. Fåren är viktiga för att skapa det vackra landskapet. Betesmarkerna erbjuder en fantastisk mångfald av växter och vilda djur. I närheten finns flera bra badplatser. Sandfallet Glamping, rekommenderar särskilt Tönnersa havsbad med fantastisk sandstrand , vackert inramad av sanddynor och med utsikt över hela Laholmsbukten. Ett annat tips är Gate-sjön med badbrygga och en fin promenadslinga runt sjön.

Plats; Sandfallet Glamping ligger i Laholm i Halland och erbjuder boende med gratis gästparkering och uteplats med utsikt över sjön. På glampingen finns en trädgård och en grillplats. Halmstad ligger 19 km från Sandfallet Glamping, och till Båstad är det 20 km. Närmaste flygplats är Halmstads flygplats, 22 km bort.

BOKNING
Se lediga datum på länken via booking här nedanför.
Du är även välkommen att ringa eller mejla med din förfrågan: sandfalletglamping@gmail.com – 070-606 1726

RELEVANTA LÄNKAR  (Öppnas i ett nytt fönster)
Booking.com
Sandfallet Glamping på Facebook

Text & Bild; Sandfallet Glamping

Bilder

Hitta hit

Sandfallet Glamping

Veingevägen 42
31292 Veinge

Information

Kontaktinformation

Sandfallet Glamping
Veingevägen 42
31292 Veinge

070-606 1726
https://sandfalletglamping.se/