Silverhill Stable – Upplev Dalarna från hästryggen!

Hästar, katter och en hund bor tillsammans med familjen på gården med Silverbergs vackraste utsikt!

Här driver Bertil turridning i Dalarnas skog, vildmark och byar. Med mångårig erfarenhet av ridning i skog och mark och med kunskap som utbildad färdledare ger han er gäster en ritt att njuta av.

Att rida fram genom den djupa skogen på ryggen av en Nordsvensk ger en känsla av trolsk urkraft. Det doftar mossa, jord och kanske solmogna hallon vid kanten av de stora vildhallonsnåren. I den sakta lunken hinner vi se spåren efter älgen vars viloplats vi just passerat. Skymtar vi en räv i snåren? Kraftfulla stabila hästar bär oss över stockar, diken och branter. Westernsadeln är både bekväm och stadig vare sig vi rider ett par timmar eller flera dagar. (Du väljer!) Vi rider genom levande historia och när vi stannar kort för att njuta, så kommer bygdens och platsens berättelser att få liv av orden och din egen fantasi. Genuina Dalabyar där dalamåleri och folkonst trängs med närproducerat och midsommaren fortfarande har mustig fägring.

För dig som kan rida är en dundrande galopp längs slingrande skogsstigar en upplevelse med urkraft! Att komma fri från Ridhusets inskränkningar, att rida hästar som inte räds bullriga skogsmaskiner eller vilda djur. Hästar som är vana vid ruff terräng och tuffa utmaningar.
Livskvalité och värdskap för både hästar och människor är viktigt för oss. Vi har ”färdiga” turer att erbjuda dig, vare sig du vill rida bara några timmar eller flera dagar. Men vi är mest intresserade av att hitta det just du vill uppleva, så slå en signal och berätta vad du bär för drömmar så berättar vi vad vi kan erbjuda.

Du kan även hitta oss här på vår sida på Facebook! 

Bilder

Hitta hit

Silverhill Stable

Silverberg Södra vägen 8
79596 Rättvik

Information

Kontaktinformation

Silverhill Stable
Silverberg, Södravägen 8
795 96 Boda Kyrkby

070-317 30 63
http://www.silverhillstable.se/

Öppettider
Se hemsidan för aktuella öppettider.

Prisuppgifter
Se hemsidan för aktuella priser.