Skapa din egen skallkonst!

Vågar du låta det döda materialet leva igen?
Vill du ge din skaparkraft liv nog att materialisera det som varit dött?

Under personlig handledning av skallkonstnärinnan Petra Shara Stoor finner du här vägledning i att kanalisera ditt inre konstnärskap genom att själv få skapa din egen skallkonst.

Skulls And Bones Artwork, erbjuder dig en dag i skallhäxans sällskap. Upplev hennes värld, se hur hon arbetar, tänker och känner för att få inspiration till sina konstverk. Upplev hennes konst på nära håll och hitta genom detta dina egna vägar till att använda dina sinnen när Du skapar. Dagen börjar med ett vitt kranium, steg för steg, under en hel dag, arbetar du fram ditt egna personliga verk. Du skapar, jobbar med dina händer, dina sinnen och din känsla. Vi hjälper dina sinnen på traven genom att erbjuda upplevelserum för dem. Därefter är det din tur att fatta penseln, fatta besluten och bemästra din egen personliga skaparkraft. Kliv in i Skulls And Bones Artworks värld, upplev denna och ta sedan med dig en del av den hem.

En dag med Skulls And Bones kan se ut såhär

Vi börjar klockan 10 och tar dig med på Skulls And Bones Artworks resa, från början till där vi är nu. Du får en personlig guidning av skallkonstnärinnans konstverk och historier bakom dessa. Du får ett smakprov av världen Xhaimera och dess språk som är en del av inspirationen till hennes skapelser. Under dagens gång lär du dig sedan skapa din egen skallkonst, vilket innebär målning och dekoration samt teorin kring förberedelsen av grundmaterialet.

Vi bjuder på fika och frukt under dagen och paus tages för lunch varvid egen matsäck kan avnjutas eller chans till att besöka närliggande restauranger. Vi målar i akryl och erbjuder dig material för att dekorera den konst du skapar. För att förstärka upplevelsen av ditt konstverk kommer även du att få ett poem att inspireras av, såsom Petra Shara Stoor förstärker sin konst. Vår atelje är fullt utrustad med akrylfärger, penslar, material och upplevelserum för dina sinnen för att nå målet med ditt konstverk. När klockan slår 17 har du skapat ditt eget konstverk. Vi avslutar denna dag av upplevelser genom en eldkväll med dito grillning och avslutningsceremoni vid eldstaden där du får en sista smakupplevelse av vår värld. Klockan 20 ringer vi ut dagen.

Men man vet ju aldrig hur en dag artar sig, den ena är väl aldrig den andra lik, eller hur?

I synnerhet inte hos Skulls And Bones Artwork!

Kursen specifierad

I paketet ingår:
Handledd kurs med olika tekniker att måla i akryl och dekorera djurkranier
Fullt utrustad atelje med tillgång till akryl, dekorationsmaterial, penslar, upplevelserum
Kranium i Paper Mache om du inte har ett färdigputsat djurkranium du vill måla
Föreläsning om skallkonst och guidad Skulls And Bones Artwork konstutställning
Inblick i den magiska världen Xhaimera och dess språk som inspirerar skallkonsten
Under dagen ingår fika och frukt samt vi bjuder på avslutande lättare grillfest.

Plats?
Kursen hålls i Jättendal, beläget i vackra Hälsingland hos Skulls And Bones Artwork. Vi håller till i våra lokaler, i en äldre rustik loge med anor från tidigt 1900-tal.

När?
Juni-September 2012, alla dagar beroende på bokning *

Tid?
10:00 – 20:00

Förkunskaper och utrustning?
Inga förhandskunskaper eller egen utrustning krävs, endast ett öppet sinne. Vi erbjuder lokal, material, poem och upplevelser för ditt skapande. Det ingår ett kranium i paper mache om du inte har ett eget djurkranium du vill måla.

För vem?
För alla! Vi tror dock att man bör vara 12år + för att få bäst behållning av upplevelsen.

Kostnad per heldag?
1900 SEK (inkl. moms) per deltagare.
Under 18 år 1400 SEK (inkl. moms)

Övrigt?
Medtag kläder efter väder. Ingen alkohol får medtagas till kursen. Anmäl allergier och specialkost.

Kontakta oss?
Petra Shara Stoor, Skulls and Bones Artwork
Du kan nå oss på shara@skullartistry.com eller via vår kontaktsida på vår hemsida om du har övriga funderingar / frågor.
Fröstengatan 17, 820 76 Jättendal / Sverige

* Minst 4 deltagare per uppevelsedag för att tillfället skall ordnas och max 10 deltagare.

Hemsida, för mer information;  http://www.skullartistry.com

Läs mer om Petra Shara på hennes hemsida; http://www.sharacreations.com/

Bilder

Hitta hit

Fröstengatan 17
820 76 Jättendal

Information

Kontaktinformation


Fröstengatan 17
820 76 Jättendal