Skrivarvandring i Tyresta nationalpark

Skrivarvandring i Tyresta nationalpark
Tycker du om att skriva? Gillar du att vara ute i naturen? Då är det här rätt aktivitet för dig! Med spännande Tyresta nationalpark som bas ger vi oss ut på äventyr till fots för att finna upptäckarglädjen och utforska vårt eget skrivande.

Under dagen håller Emma V Larsson, erfaren frilansjournalist med friluftsliv och äventyr som specialitet, föreläsningar och skrivövningar där du inspireras till att skriva om aktiviteter ute i det fria. Du övar din berättarteknik, lär dig om reportagets form och hur du skildrar platser och människor. Dessutom får du tips om både den kreativa processen och hur man säljer sin första artikel.

Varför: För att det är härligt att skriva om friluftsliv och äventyr – och det är roligt att göra det tillsammans.
Vem: Passar dig som skriver, eller som vill skriva och gillar att vara ute. För dig som vill få en inblick i gestaltning av miljö, människor och upplevelser.
När: Guidade turer anordnas april-oktober.
Var: Tyresta nationalpark, söder om Stockholm.
Hur: Samling i Tyresta By för vidare vandring i nationalparken. Hela turen är cirka 5-8 km och tar cirka 6 timmar. Under vandringen stannar vi till för att göra olika skrivövningar och lyssna till inspirerande föreläsningar av Emma V Larsson. Vi pausar för medhavd lunch någonstans på vägen. Ta med egen matsäck, regnkläder och varm tröja till er själva. Skrivarvandringen arrangeras i samarbete med Emma V Larsson www.emmavlarsson.se.
Vad: I priset ingår föreläsningar om skrivande med Emma V Larsson, guidning, fika och snacks.
Minst 4 personer för att turen ska bli av.

Pris: 555 kr

Anmälan: Görs genom att skicka ett mail till info@52adventures.se med ditt namn, adress, mailadress och telefonnummer.

Bilder

Hitta hit

52 adventures

Rindö hamn
185 41 Vaxholm

Information

Kontaktinformation

52 adventures
Rindö hamn
185 41 Vaxholm

http://www.52adventures.se