Söderslätts Countryfestival

Foto: Mikael Roos – OBS! Klicka på huvudbilden för större format…

Den 11-12 september 2015,  Fre: 17-01 | Lör: 11-01, är det dags för den fjärde upplagan av Söderslätts Countryfestival. Årets upplaga bjuder som vanligt på fantastisk musik, god mat och spännande aktiviteter. Köp din biljett idag, så du inte missar denna festliga festival!

Inte bara musik
Festivalen är en musik och- aktivitetsfestival belägen i hjärtat av skånska Söderslätt, som till skillnad från många andra festivaler, är för hela familjen, i den lantliga andan.

2012 genomfördes den första, av vad som ska bli ett årligt återkommande evenemang. Premiäråret blev minst sagt en succé och år två fortsatte på samma spår! Men, vi planerar givetvis för att 2014 ska överträffa båda de första succéåren.

Vi vill att barnen har en lika trevlig upplevelse som de vuxna, vårt mål är att skapa aktiviteter som ger minnen för livet och ett bemötande som känns tryggt och vänligt.

Söderslätts Countryfestival vill lyfta fram lokala näringsidkare, visa upp det lokala utbudet, visa på och utbilda inom ekologisk odling, närproducerat och hållbar utveckling. Vi vill ta ett socialt ansvar, engagera ungdomar och vara positiva förebilder. Vi är en liten aktör i globaliseringens tid men anser att det är viktigt att göra det vi kan, skapa en mötesplats där glädje kan frodas! Vi tror på att människor tillsammans kan skapa en bättre värld, om det så är vi här på Söderslätt, Skåne eller Sverige så måste alla ta sitt ansvar, från det lilla till det stora.

Vi vill ställa internationella artister tillsammans med svenska och lokala talanger på scen. Countryfestivalen är nischad men samtidigt erbjuder vi bredd, det vill säga: vi fångar upp allt som kan innefatta country och paketerar i ett inbjudande koncept. Mat, musik, western riding tävling, bull riding, barnaktiviteter, linedance och mycket mer gör att evenemanget har en bredd som tilltalar många, vi slår sedan in paketet i ett country/western-tema och skapar vår nisch.

Bilder

Hitta hit

Sydslättens Ridanläggning

Industrigatan
231 70 Anderslöv

Information

Kontaktinformation

Sydslättens Ridanläggning
Industrigatan
231 70 Anderslöv

http://soderslattscountryfestival.se/

Kategorier